Yeahhh!!! Selesai sudah!!!

huhuhuhu... balik tengahari tadi nak solat jumaat sempat laa angkat baju yang jemur pagi tadi!! Lepas tu makan jap yang beli bungkus tadi... Lepas  solat jumaat tadi dapat laa sidai baju anak anak anak anak kat dalam rumah sebab kat luar hujan renyai-renyai..

Lepas tu sambung lagi sikit basuh baju... kemas dapur sikit sikit... lap-lap meja makan.. kekeke.. tiba tiba jadi rajin!! hahaha... lepas tu dah vakum rumah... berpeluh-peluh ko buat keje nih!! Banyak wooo kena buat.. boleh kurus macam nih.. ehh  tak nak kurus laa.. nanti kena buat lagi! kekeke...

Sekarang nih rasa aku, wife aku on the way balik putrajaya.. tadi dia call aku sebelum solat jumaat tadi kata kursus dia dah selesai.. Moga dia dan rakan sepejabat dia selamat sampai laa..

Ehh.. baju banyak aa tak berlipat! Arghh malas.. tak reti! hahaha... nanti tak sama paten macam wife aku lipat.. bior dia jer yang lipat.. hehehe..

Oklah! banyak dah membebel 2 3 hari nih.. lepas ni nak cari kepok lekor panas pula! pastu minum dengan air kelapa!! perhh!! mabeles!! daaaa




Ulasan

Izan Ishak berkata…
cayalah bro.... mmg hebat kalau boleh kurus. mesti mama dah rindu2an ngan amrafahan n abahnya skrg ni~
Feizal berkata…
bro,suker ko yer bini dh nk balik.. xyah nk basuh baju lg..hahaha..
Huszaini berkata…
Izan: kurus laa sgt hehehe!! haah dia rindu kat amrafahan.. hehehe

feizaL: yeahh!! ofkos laa.. penat woo basuh baju!!!
cik rama-rama berkata…
ingt lagi dlu time mak pantang adik bongsu sume tugas ayh handle,tapi part lipat baju mmg mak x bagi ayh buat..

cara ayh lipat baju mmg lain dari yg lain..ayh ckp ni org bujang punyer style lipat baju..hahaha...
hanyzaini berkata…
baru abis lipat aju2 yang disediakan oleh en superdad.. 2 timbun jugak la kan? sape suh kumpul baju byk2...hmm..tak pe la tu.. best betul..bila sampai umah ari tu..umah bau wangi n bersih, kemas je.. siries memang tak percaya..
dalam ati cakap.. waa..sanggup balik kemas ari jumaat.. kembang montot disambut mcm ni.hehheh
leh le tinggal lagi pas ni eh abahnye??

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!