Korang buat apa cuti ni?

Haa. hari ni kat putrajaya cuti umum wesak day.. Aktiviti aku hari ni nak pergi main paintball dengan kengkawan masa belajar dulu.. masing-masing nak attack perut jer... hahaha.. weak point kat situ... hampeh punya member!!

Lepas main, tengahari nanti ada jemputan kat area rumah aku nih, InsyaAllah aku datang... jiran woo mana bleh tak dapat... kena laa bercampur masyarakat... jangan jadi katak bawah tempurung...

Petang karang InsyaAllah aku nak pergi tengok baby kawan aku... kat KL tapi aku tak tau kat mana rumah dia. hehehe.. takpelah nanti aku call dia minta alamat...

Haa... itulah kot aktiviti aku bersama keluarga hari ni!! Korang pula macam mana?? Mesti best aktiviti korang!! Err.. paling best buat apa? Tidur? hehehe...

Oklah nak pergi main paintball dah nih!! daa...

Ulasan

azila berkata…
agak pack jadual disitu,,heheh
Mama Kembar 3 berkata…
amboi banyaknya plan... mama pun banyak gak aktiviti, tp semua kat umah jer huhuhu
Huszaini berkata…
Azila: pack jugak laaa.. Nasib x sampai mlm, kalo tak sian kat budak2

Mk3: kat rumah gak senang nk menguruskan segala2nya kan? Hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!