Sabtu, 21 Mei 2011

Pom pom girl mama!





Hari tu amrafahan ikut mama praktis netball, disebabkan main selepas waktu kerja, jadi aku lepas ambil anak anak di taska terus ke padang bawa diorang, kalau balik rumah nanti dua kali kerja pula nak ulang alik ambil mama pula...

Kali ni team mama friendly dengan team opis aku... Kompom laa aku sokong opis aku.. Hehehe err.. Bila mama score jer baru aku sokong dia hehehe...

Masa nilah auni auni auni pom pom girl mama.. Diorang boleh buat tanda peace jerlah.. Pom pom nya tak siap lagi hehehe

Harap-harap team mama boleh menang laa bila dalam tournement minggu depan... Good luck yer team Mama!
Published with Blogger-droid v1.6.9

6 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

papa...
mengelatnya kamu...
oooooooh... sokong team mama bila score jer eik??

tak acilah..

by day way.. hope team mama kembar memang ya..

PS: si kembar... go.. team mama... go..go..

Huszaini berkata...

Ayu: hehehe kena macam tu, baru team mama terbakar dan semangat nak main... Tapi bila game sebenar, saya sokonglah team mama sebab tak lawan team opis saya... Hehehe

Magrib berkata...

Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Aku jumpa blog best punya.. (Mantap)
Gambar selebriti yang berjaya dengan pembedahan Plastik
Seorang Gadis tanpa Baju ditangkap mencuri sebuah bola di pantai
Onani (melancap) - Adakah normal?

null berkata...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Mama Kembar 3 berkata...

pom pom girl cute, sure mama leh menang nnt ;-)

mashi berkata...

hehe..dlm stroller mcm mana nak jadi pom pom girls...ngee..=D

exabytes unlimited