Rabu, 25 Mei 2011

Terima kasih korang semua!!

Alhamdullillah blog AMRAFAHAN dah capai 100 ribu lebih page view.. Follower pun dah 800 lebih.. Kalau tak kerana korang semua yang datang belek belek kat blog ni, mungkin susah nak capai angka nih.. maklumlah aku baru jer berblog ni sejak 31 Oktober 2010 lepas.. baru sangat.. kalau baby baru pandai meniarap kot.. Cerita pun biasa-biasa jer.. harap korang tak jemu laa melawat blog AMRAFAHAN ni lagi yer!!

Terima kasih yang tak terhingga pada korang semua!!! Maafkan aku jika aku tak berkesempatan melawat korang.. InsyaAllah aku akan sampai juga nanti!! Sayang korang semua! Terima kasih support blog AMRAFAHAN ni... TERIMA KASIH!! TERIMA KASIH!! TERIMA KASIH!! kali 8 billion!



9 ulasan:

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

*tepuk tangan*

:)

*entri baru Mencari pitih..

Feizal berkata...

kawe angka seratus pon xsapai lg..huk2..

*padahal blog kawe sedap lg dari demo..heee..peace bro..

[n a j e e b] berkata...

*bravo!*
ai baru 100 dah key-poh kan.. ahaha!
keep it up bro!

p/s: x sempat2 lagi nk menskodeng AMRAFAHAN kat taska KBS wlupun slalu lepak gym sana.. hehehe!

Huszaini berkata...

tinta: tq!

feizal: sebab tak sedap orang mari datang tu! kekeke

najeeb: haah! ai memang kecoh pong! kekeke..

Suliana berkata...

wah.. terer lah abah amrafahan ni!! keep up the good work :-)

cik rama-rama berkata...

sama2.. :)

ADEEYA berkata...

Wahhhh, xD

Yaati Nor berkata...

blogger cemerlang tu...

Mama Kembar 3 berkata...

congrats! and selamat maju jaya. chaiyok! chaiyok!!! hehehe

exabytes unlimited