Ahad, 29 Mei 2011

Gathering geng kembar kecil kecilan!

Yeyyy!! Hari ni ada gathering geng kembar kat geng corner seksyen 13 shah alam dekat dekat opis les coupeq alaa syarikat animasi yg buat citer upin ipin tu.. Nanti ada laa dalam 6 7 famili kembar nak datang. Event ni dianjur oleh CT dari group Dunia Mummy N Papa Kembar di FB.

Nanti nak jumpa kembar 3 Fatma laa.. dah 7 bulan umur baby kembar dia.. event bermula pukul 5 petang nanti. Kalau  ada geng kembar nak join boleh laa terus ke sana yer.. tapi datang kena bawa hadiah sebab ada sessi tukar hadiah antara famili kembar..

InsyaAllah nanti aku upload gambar yer.. Oklah nak bersiap dah nih.. daa..

3 ulasan:

ADEEYA berkata...

Huaaaa nak tengok jugakk. Dekat dah dengan ruma :D tapi.... sayang kat hometown skang ni. :)

Huszaini berkata...

nanti kita buat raya punya gathering... datang tau!

Feizal berkata...

huk aloh...skali lg miss!dekat sgt ngan area gua tue bro..

exabytes unlimited