Bila terlepas ke taman permainan!!!

Bila dapat peluang bermain di taman permainan belakang rumah aku punya laa seronok Auni Auni Auni ni.. abang dia tok sah cerita aa... dia paling cepat sampai taman dulu.. 

AFAHAN selamba jer naik tangga kat taman tu.. aku toleh arah lain sekejap je.. tengok tengok balik sorang dah ada kat atas tu.. heeyy... berani sungguh.. aku yang risau.. Sapa sapa nak main dengan AFAHAN mai laa datang taman dekat rumah aku nih.. dua puluh lapan langkah setengah jer dah sampai taman ni dari rumah aku.. hehehe dekat kan!!

Meh ler layan aksi diorang nih.. hehehe



Muncung!!

Nangis nak turun!


AN paling berani!

Tengok kakak pandai gelungsur

Ulasan

nawal addina berkata…
olololo .. tomey nye ! hahaha

nak cobit2 rase ! ;)
Citarasa Rinduan berkata…
mmg saat ditaman permainan. kita dapat menilai anak2 kita..
macam papa kembar sure boleh nampak siapa yang berani like AN...
atau siapa yang paling penakut sekali..
cik rama-rama berkata…
wah2...comel sungguh...mne c abg??? x nmpk pula..
:|: TinTa Kibod :|: berkata…
alah alah alah..
nanges pn comel...

*entri baru Lotih-tren-rosak...
~: nisa :~ berkata…
yang nangis tu sbb yang 2 orag lagi tak nak geng ke...??? cam tersisih je duduk jauh....
Sharifah Nadzarah berkata…
alah3..comeynya die...everyday i akan dtg sini tgok auni3...
Huszaini berkata…
nawal: hehehe tq!

ayu: haah laa... tapi perangai dorang setiap bulan bertukar2... kalau bulan lepas orang lain kuat mengamuk, bulan ni orang lain pula.. macam2 perangai anak2 kembar nih

rama2: dia tengah kejar kucing masa nih

tinta: hehehe tq!

nisa: dia nak turun main tu.. tak nak duduk kat situ

sharifah: tqvm yer! tq tq tq!!
[n a j e e b] berkata…
WAA..kasut mereka sama ngan kasut 'angkel' Najeeb!!! hahaha!
aizamia3 berkata…
comelnya dia..
sedang membayangkan jika ada anak kembar 3.. macam mana nak handle.. lebih kurang sebelum ada anak dululah.. risau tak boleh nak handle anak-anak..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!