Isnin, 25 April 2011

Cium sayang abang tapi....

Cium sayang abang tapi... sayang tak suka abang... abang terlalu hensem... ramai dah awek awek lain nak mengorat abang... sayang terpaksa melepaskan abang!!! Sayang nak abang hantar sayang ke rumah mak bapak sayang... tapi sebelum tu kita pergi makan dulu yer... sayang lapor... huhuhu..

hehehe... jangan marah aa... rekaan jer cerita tu... aku tengah hairan nih.... Haaaaiii.... Macam mana laa boleh sampai ke blog aku nih dengan keyword cium sayang abang tapi.... hari ni punya kata kunci kat nuffnang aku berbaur lucah...

Aku try juga search guna keyword nih.. tapi tak naik pun blog aku... heerrmmm... kompius den.. Yang keyword nih lagi best... cerita awek kena raba... hehehe mentang-mentanglah aku cerita pasal awek kena raba hari tu.. terus jer ada orang cari hehehehe...

Korang punya keyword search pelik-pelik tak? Ermm.. meh tengok print screen niih..



Update: Mungkin cerita ini yang dicarinya!!

4 ulasan:

jaja berkata...

cmne nk cek keyword ni...hehe...den xtau...bole tlg ajar ;)

Huszaini berkata...

kalau ada nuffnang boleh cek kat bahagian >> analitik >> kata kekunci

kalau nak cek kat blog pergi >> dashboard >> stats >> Traffic Sources

Chieda Hafiz berkata...

seluar fatin liyana? hihihihi!!!

Huszaini berkata...

haah.. ada juga.. belasah jer!! hehehe

exabytes unlimited