Jawatan Kosong!! Diperlukan Segera!!

Jawatan Kosong!! Diperlukan Segera!!! Sila mohon sebelum tarikh tutup tamat!!




Terima kasih pada adik aku Aiza atas email yang dia send kat aku!!

Ulasan

Citarasa Rinduan berkata…
alhamdullillah..amalan mulia..
first time ayu dapat banner yang terbaik dalam hidup ayu..
thanks papa kembar..

PS:agak2.. ramai tak yang join?? hehheeh
Feizal berkata…
ops!nk naik solat isyak jap...hmmm
to'wan berkata…
sedikit penghargaan untuk tuan blog...

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/sedikit-tanda-penghargaanku-untuk.html
~: nisa :~ berkata…
semua wajib dan layak memohon ni... besar ganjarannya tu...
Teratak Hami berkata…
Salam perkenalan,

Boleh saya share iklan itu di blog saya?
azwaimran berkata…
iklan yg sngt menarik..nak minta izin share ye..boleh ke ni?
pehhh...baner negeri maner nikh?...bagus!!!1
patut di sebarkan entri nikh...dapat pahala....
Huszaini berkata…
Pada semua moga kita dapat melaksanakannya InsyaAllah.. pada yang nak share tu dipersilakan. Hebah2kan benda baik nih!
puan nina berkata…
nk share jugaklah =)

saye ade tag ye http://puannina.blogspot.com/2011/04/one-lovely-blog-award.html

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!