3 budak kerinting! dan 1 budak lurus!

Rindu kat depa semua nih!! Sekejap jer diorang dah besar!!















Eerr.. jangan tanya aku Auni ni Auni mana satu... aku takleh cam dalam gambar nih... huhuhu... mama diorang jer terrer... dah join segmen aku? Jom laa join! Klik Sini

Ulasan

CAK berkata…
tersengih sorang2 aku tengok gmbr dorang esp yg pegang cawan dgn sudu tu dgn gmbr 5 beranak duduk kat depan dlm keta tu. 6 beranak la campur ko. murah rejeki korang...
aizamia3 berkata…
cute sangat tengok keletah dorang.. tu belum tengok live lagi..
Izan Ishak berkata…
wahhh...gamat suasana kalau auni3 n abg aqil dok depan camtu...

baru perasan sorang rambut lurus, 3 kerinting ye~
cik rama-rama berkata…
wah..comelnye...beruntung lar..murah razeki encik.. :)
sweet stalker berkata…
so sweet. atien nak sgt dpt twins.. heee :)
chinta... berkata…
ala2 tomelnya...ase nak cubit2 je..
padlie berkata…
konpius konpius...

comel je 5 org kat satu seat... :)
FirdausShafawi berkata…
COMEL LA ADIK SAUDARA AKU NIE.......
lady dayana. berkata…
hohoho sume nak duduk depan ha... :P
Huszaini berkata…
terima kasih semua!! seronok tengok gambar lama diorang nih! hehehe
n!da berkata…
geramnyee.. rase nak culik sorang. hehehe
Huszaini berkata…
nida: tak bleh aaa!! siap kat kami! huhuhu

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!