Kembar Afiqah dan Afrina yang comel!

Salam petang, lama dah tak update blog nih... lebih 24 jam rasanya... huhuhu... hari ni aku tak berapa sihat aa.. demam batuk selsema... huhuhu...

Oklah tak mau membebel lagi..
Hari ni aku baru terperasan 1 geng kembar gegirl.. maaf yer saya terlambat blogwalking... jadi tu yang tak perasan tuh... huhuhu

Nama kembar pun korang dah tau macam kat tajuk tu.. Baru 5 bulan.. InsyaAllah keluarga kembar ni akan join Jom Berkelah dengan Geng Kembar ke 2 nanti..


Siapa-siapa nak ambil aura kembar mai laa datang yer!! Mana laa tau.. letak kembar 4 pula! Alhamdullillah rezeki.. hehehe

Ok nama blog dia Seharum Mawar dipunyai oleh Mama Syaurah! Apa lagi! Jom aa terjah blog mama syaurah nih!!!

Comel kan!
Macam biasa.. gambar dicilok dari blog mama dia orang.. hehehe

Alhamdullillah bertambah lagi geng kembar di list aku nih.. 

Ulasan

b a m b a m ' s berkata…
anak buah kembar..leh msk geng tak kak??hehehehe
Huszaini berkata…
boleh2! sila la datang ke event ni

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

ada blog ke cerita pasal dorang?

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!