Selasa, 22 Mac 2011

Geng kembar yang join Jom Berkelah 2

Assalammualaikum,

Hari ni aku tak larat sangat nak mengadap pc lelama, badan lemau, kepala berat, hingus berguguran.. huhuhu.. dapat pakej sakit demam batuk selsema aa... Pagi tadi tak bleh nak bangun, wife aku kejut pun aku tak larat nak buka mata.. tapi lepas makan ubat dengan mandi baru segar sikit badan, berpeluh sikit... Harap-harap esok dah sihat...

Err...  cerita lari tajuk pula.. sori yer.. Ok dari feedback yang aku terima, mereka-mereka dibawah ni akan join Jom Berkelah dengan Geng Kembar Ke 2, masih lagi jauh dari sasaran tapi aku berharap ada lagi respon baik selepas hari ni...

Ok mereka yang sudi join

Harap-harap dapat kumpul lagi ramai blogger-blogger dan bukan blogger yang ada anak kembar. Seronok tengok aksi diorang ramai-ramai nih..

Tempat berkelah JBDGKK2

9 ulasan:

ummie berkata...

eh...insyaAllah sy joinla...x comment eh sblm nih??hihihi..terlepas lah tu..mana boleh x join..

[n a j e e b] berkata...

erk...sy kan nk teropong dr jauh je..hepp!! hahaha... jap ye..nk culik AMRAFAHAN kat taska KBS..baru la ckup syarat leh join gathering kembar ni.. hehe! InshaAllah akan menjenguk ye.. =)

LIND JOHARI berkata...

alaaa. best nye..i wish i could.. hmmmm

Izan Ishak berkata...

best nya buat sekali lagi..
tapi kami pun tak pasti lagi boleh join ke tidak.

jadual en hubby akhir2 ni padat banget...huhu~

IbuAmirAmirah ;P berkata...

InsyaAllah kembar amir amirah akan join..dah meeting dgn en suami dah ..kompem nak join..heheh..

Mamaleesya berkata...

kene miting jgk...kalo maen terjah je bole kan

Huszaini berkata...

ummie: dah masukkan dah! :)

najeeb: hehehe... meh datang dekat ehh!!

lind johari: InsyaAllah boleh.. :)

Izan: harap2 boleh laa yer!

IbuAA: amin.. bleh jumpa nnt!

mamaleesya: boleh jer terjah!!

GadiSQaMp0nK berkata...

mcm bes je kalo dpt join...tp malu..hehe..dh la sorg2 single2 plak tu..

Huszaini berkata...

Gadis: datang jer amik berkat!! Mana tau lepas ni jumpa jodoh pastu kawin dapat kembar! :)

exabytes unlimited