Khamis, 24 Mac 2011

Gambar AMRAFAHAN di Wanita Hari Ini

Hehehe... suka suka suka.... gambar ni dibuat dalam bentuk video.
Video ini adalah dari Facebook Wanita Hari Ini. Asalnya video ini takde lagu. Jadi aku edit sikit letak lagu dan dibuat untuk Segmen Menjaga Kembar di rancangan Wanita Hari Ini Episod 57 disiarkan pada 23 Mac 2011.

Segmen ni diorang panggil Ziana Zain dan Liza Shari, seorang ada anak kembar 2 dan seorang lagi kembar 3, bestnya!! Ziana kembar laki dan perempuan, Liza kembar perempuan 2 lelaki 1. Try juga carik FB ke Blog Liza ni tapi tak jumpa pula! Kalau sesiapa jumpa harap dapat beritau yer!

Dalam video ini ada gambar Auni Auni Auni dan anak-anak Mama Kembar 3.
Macam mana boleh ada gambar pula kan?
Sebenarnya macam ni..

Kelmarin, Nani aka Mama Kembar 3 ada sms aku pasal WHI minta send gambar anak kembar di Facebook WHI. Masa tu dah lewat petang dah... Aku pun send jer lah 2 3 4 keping untuk segmen tu, sebenarnya tak tau apa pun, main hantar jer.. bila dah tengok baru tau dia orang buat macam mana.

Aku sangat suka sebab gambar Auni Auni Auni disiarkan pada awal video... hehehe... kalau nak tengok, boleh tengok kat www.tonton.com.my cari WHI episod 57. Nanti ada laa dia tunjuk tu... hehehe... terexcited pula! Sama laa macam MK3 tu! hehehehe....

Ni lah video yang aku edit sikit tu.. entah hapa hapa jer... lagu dia tergantung.. hehehe.. ni 1st time edit video ni... try and error jer... Sila beri tunjuk ajar yer...




Nak tengok kat 1tube.my pun boleh klik sini


Lirik lagu ni..


Hush, Little Baby

Southern Lullaby, Written By: Unknown, Copyright: Unknown
Performed by Sandi & Stevie

Hush, little baby, don't say a word,
Mama's going to buy you a mockingbird.

If that mockingbird won't sing,
Mama's going to buy you a diamond ring.

If that diamond ring turns brass,
Mama's going to buy you a looking glass.

If that looking glass gets broke,
Mama's going to buy you a billy goat.

If that billy goat won't pull,
Mama's going to buy you a cart and bull.

If that cart and bull turn over,
Mama's going to buy you a dog named Rover.

If that dog named Rover won't bark,
Mama's going to buy you a horse and cart.

If that horse and cart fall down,
You'll still be the sweetest little boy in town.

So hush little baby, don't you cry,
Daddy loves you and so do I.

8 ulasan:

mama maman berkata...

salam... cumil sungguh tgk kembar2 nih.... tp nak besarkan bukan main seksa gak kan.... sukanyer

genuine1224 berkata...

nice n sweet!!

Mama Kembar 3 berkata...

sama laa kita, main emel je pics walaupun tatau sgt apa critanya hahaha! tp best gak kan tgk pics anak anak kluar tv? kembang kempis idung sronok ahahha ;-)

MamaFarhan berkata...

sweet sgt tgk kembar2 ni... (^___^)

Annabella berkata...

best...best...

Huszaini berkata...

mama maman: eh! tak lah! mana de siksa! sama jer macam anak sorang! :)

genuine: hehehehe tq!

mk3: hehehe... walaupun tak tengok kat tv tapi kat web tonton pun dah seronok! hehehe

mamafarhan: haah kan! manisss

annabella: best sangat! :)

Shahrunnisak berkata...

chaon ada tgk time ziana zain tgh bcakap... ingt nk sambung tgk tp patient pulak tgh rmai kt klinik.kang x psl2 dpt surat cinta dr patient... hehe

Mama Kembar 3 berkata...

Huszaini, bila upload vide ke 1tube, video tu akan automatik available ke? Tadi try embed dlm new post, tp kluar image tulis 'video compression in process'... sebab diorang tengah nak approve kan ke apa tuh? brapa lama b4 baru available online?

exabytes unlimited