Isnin, 3 Januari 2011

Gambar Auni Auni Auni umur 3 bulan

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Gambar ni aku ambil semasa dia orang umur 3 bulan. Masa ni nak balik rasanya selepas jumpat doktor kat hospital.

Mula-mula nak letak dalam stroller tu jenuh fikir macam mana nak buat... yang stroller single tu senang laa.. sebab memang sesuai letak baby, (stroller abang punya) yang jadi masalah twin stroller tu, masa tu budak-budak ni kecil sangat... tulang tak kuat lagi.... risau gak sebab stroller tu tak berapa sesuai untuk baby... Sudahnya dapat idea letak tilam dia orang kat situ... Oklah lah takde lah nak tergolek kiri kanan pastu menggelungsur ke bawah...

Sekarang Alhamdullilah dah boleh berdiri dah atas stroller tu... meh tengok kat sini... Macam-macam dah perangai dia orang sekarang...

Masa ni baik jer.. hehehe sampai bila-bila pun baiklah Abah!!! 

Sessi bertemu peminat kuhik kuhik kuhik!! yang belakang tu tau bukan yang depan nih!

Ok dari kiri Auni yang tengah Auni yang kanan Auni! Kenal dah? hehehe

10 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

wah....comel la dorg nie...

ainnoraini berkata...

cutenye...mcm teringin jer nak anak kecik pulakkk...

Mama Kembar 3 berkata...

pegi mana mana pun mesti ramai peminat kan? hehe

arep_lockermonth berkata...

comel bangat mereka mereka nih!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

wah jumpa lg kembar....salam perkenal dr acikD...jom singgah blog acik...
folo sini jg....275
acik dpt blog ni dr blog permata ibu...

Affan Ruslan berkata...

rasanya ada satu lagi blog yang memaparkan kisah anak kembar 3 jugak.

mesti penat kan menjaga diorg. tapi seronok tgk budak2 hee

www.affanruslan.com

MamaFarhan berkata...

3 srikandi kecil... mana2 pegi mesti dpt perhatian best yer la...

Huszaini berkata...

d wanda: tq tq

ainn: InsyaAllah boleh jer...

MK3: hehehe haah mama pun sama kan!

arep: tq tq

Lzul: ok. dah jalan2 pun :)

AR: bagi laa alamat blog boleh geng. Mencabar laa sket jaga diorang tapi ok jer!

MF: hehehe... Alhamdullillah

tentang dhila... berkata...

1st time baca blog ni. ni baby kembar 3 ke? seronoknye..kt folo awk k

Huszaini berkata...

td: tq!

exabytes unlimited