Aku tergolek dog!! hadoii!!! sakit!!

Huhuhuhu.... sakitnya....

Semalam aku main futsal... al maklumlah nak menambah stamina serta menguruskan badan juga menjadikan perut ini kembali kepada six pac... sekarang one pac! hadoii!! hahahaha... Entah bila laa boleh dapat six pac tuh! berangan jer!!

Semasa main futsal... aku bermainlah bersungguh-sungguh! Penuh dengan komitmen! Ceewahh!! Main 3 minit dah semput bagai... kekeke... Semasa saya sedang membawa bola, saya digelecek oleh pihak lawan iaitu budak sepejabat aku... lalu aku pun tersadung dan terjatuh kat permukaan court futsal yang amat keras itu... aku main kat presint 18 putrajaya, open court jadi permukaan dia simen jer.. lepas tu dii cat biru..

Perghh!! Masa jatuh tu aku sempat tahan dengan tapak tangan aku... tapi muka aku still tersembam kat lantai tu... Ya Allah... masa tu dia punya sakit............ perghh Tuhan saje yang tahu.. nasib laa aku tak tersembam direct ke batang hidung yang tak berapa nak mancung nih... kalau kena.. hadoii.. penyet teruss... tapi terkena tulang pipi kiri aku... pergghh.. berdenyut-denyut ko.... Barulah aku tau maksud Boss aku apa itu kebengongan... Pening... tak boleh nak bangun terus... lepak dulu... bagi gegaran di otak aku ni stabil... baru boleh... bangun.. tu pun kena papah... dah lah yang menyadung aku tu saiz sama jer ehh.. tak tak.. aku kecil sikit dari dia... kekekeke... nangka busuk pun tak jatuh macam nih... macam labu gergasi kot... huhuhu...

Lepas boleh bangun tu aku lepas kat tepi padang... arghh... kecederaan parah.. huhuhu... Lepas tu aku tak main dah.. surrender... tengok jer budak-budak opis aku main...

Balik rumah tak sakit sangat... ok lagi... besok paginya,... hadoi... nak senyum pun tak boleh... bengkak... dah lah muka aku nih gemuk... tambah lagi dengan kebengkakkan itu... bengkekkkk jer aku...

Dah lah bengkak... tadi masa dukung si Abang boleh pula dia main boxing kat pipi aku nih.. menjerit aku!!! Si Aqil nih gelak jer... dia ingat aku buat lawak agaknya,.... tensi gue!! Lepas tu dia tumbuk lagi... hadoii.. nasib laa anak... kalau member mau aku sepak pangkal rahim dia tu... huhuhuu...

Sekarang masih sakit lagi... muka aku tapak tangan aku... dah tak comel dah aku senyum.. kekeke... nak ngadu dengan wife aku lah.. huhuhu...

Agaknya macam nilah aku tersadung jatuh tu... tapi basikal dengan payung tu takde lah...

Gambar google: Perhh!!! Mau senak perut macam nih!

Kalau laa labu gergasi nih dihempas... agaknya macam tulah aku jatuh.. perhh!! gila punya persamaan!!

Ulasan

||aLeaSaRa|| berkata…
gd mng slm sggh pagi..kite br je blk dr umah abg angkat kat presint 9..tau td jengok bro kejap he3....ha3...mesti skt bgn pagi nti..sapu myk tau!
ida berkata…
aduhai,,,tak dapat ku membayangkan...seb bek hari ni cuti yer..kalau tak than sangat pi la klinik, suh doc cucuk..baik la tu..hehehe
Huszaini berkata…
alea: tq! bengkak dah susut sket! dah boleh senyum! hehehe tq yer!

ida: hehehe... ubat dia ada pada wife tak yah cucuk ngn doktor. huhuhu... tq yer!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!