Rabu, 29 Disember 2010

Perangai Auni Auni Auni

Hari ni, nak cerita pasal perangai dia orang, serba ringkas jer...


Perangai Auni Faqihah


  1. Kuat merajuk, kalau dia merajuk aku suka tengok, kacau dulu lepas tu baru pujuk...
  2. Dah boleh berdiri, imbang badan, 
  3. Selera makan yang bagus.. baik untuk perkembangan dia
  4. Pandai panjat tangga rumah
  5. Manja
  6. Pandai memuncungkan mulut
  7. Pandai panjat sofa tapi tak reti turun
  8. Senang ketawa
Perangai Auni Haziqah
  1. Jarang merajuk
  2. Paling terrer panjat tangga, kalau terlepas pandang, dia dah ada kat tengah-tengah tangga
  3. Kalau makan, akan rasa dulu sikit, kalau ok baru makan, kalau tak, mulut muncung mencebek..
  4. Kalau naik tangga, suka menjerit beritau yang lain ikut sama naik tangga, pas tu yang lain ikut jer!
  5. Sekarang paling laju merangkak
  6. Pandai panjat sofa dan terrer turun balik
  7. Senang ketawa
Perangai Auni Naqibah
  1. Paling relax
  2. Tapi sekarang, dah pandai minta kena dukung, bangun tidur jer tengok orang nak, pastu minta dukung!
  3. Pandai panjat sofa dan reti turun balik
  4. Terrer juga naik tangga
  5. Selera makan bagus, walaupun badan kecil sedikit dari yang lain
  6. Hati kering, kalau buat lawak, kalau tak kena gaya, dia, boleh buat tak tau jer
  7. Perangai macam seorang kakak, walaupun dia paling last keluar dari perut Mama dia

Dah boleh panjat sampai atas rumah

Bertiga-tiga!

Pandai kan?!!

Happy je dapat berdiri macam ni!

Apa benda la yang diorang ni godek!?

Ada hati nak seberang!

Dah terrer panjat!

Tak suka pakai tudung!

16 ulasan:

puan nina berkata...

comelnye..geram pulak tgk..hehe

Sricahaya berkata...

ya allah comeinya tiga3 Auni ni.. geram tgk..

ummi nia berkata...

comel gelagat 3 kembar nie

Mama Kembar 3 berkata...

semua comei!!! bab ajak ramai ramai panjat tangga yg tak tahan tuh, kena tgk sentiasa laa kan... budak budak bila ada geng mmg banyak je idea kan hehehe

cikmimmie berkata...

alhamdulillah..perkembangan yg bagus...suka tgk dorang..tiga-tiga ada personaliti yg berbeza..semoga menjadi anak-anak yg baik ye auni,auni dan auni...hehehe..teringin nk jumpa..bangi-putrajaya dekat je kan..hehehehe

nabilah_2908 berkata...

serabut tak kepala..kena jaga 3 org sekali gus..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
GOOD LUCK MALAYSIA..!!!

Yaati Nor berkata...

bukan org kata yg last kuar tu kakak ke?penah dgr mcm tu..

syaizah berkata...

aah la...mak saya pn cakap klu kembar yg last keluar tu kakak sebb perangai kakak selalu mengalah...die bg adik die kuo dulu...huhuhuh

inipaencomot berkata...

bestnya ada kembar 3
nanti nak cari hubby genetik kembar la
leh dpt baby twinny
hekhek

:p

n!da berkata...

ya Allah...!! comel dan comel dan comel dan comelnyeeeee!

geram.hoho

Mu-Wa-Fa-Qa-H berkata...

Yang kat tangga to macam nak perang.

abiummi_khalish berkata...

sangat comelll..cerdik.....3 auni,,,dah mcm charlie angels..:-)

Princess Fiona berkata...

errr..macam mana nak bezakan si auni auni auni ni ye??tak kompius ke

Huszaini berkata...

Terima kasih semua! Maaf terlambat balas komen! Terlepas pandang... ampun saya penunggu gua! huhuhu

PN: tq! :)jangan cubit tau! hehehe

SC: tq! :) geram tengok takpe jangan cubit dah hehehe

UN: tq ummi!

MK3: haah! mama pun pernah kot dengan budak2 tu! hehehe

CM: nanti datang gathering tau!

N2908: Alhamdullillah tak serabut. Diaorang pandai berdikari

YN: Haah.. ramai kata macam tu.. ada masa AF perangai macam adik bongsu ada masa macam kakak! hehehe

Syaizah: orang tua ramai cakap macam tu kan! Tengok perangai diorang ada sket laa sama

IPC: hehe sila carik cepat! hehehe

Nida: tq tq tq :) hehehe

MWFQH: hehehe... baru nak mula lumba naik tangga!

AK: hehehe tq yer!

PF: Abah dia selalu kompius.. hehehe.. tapi setiap seorang ada beza dia...

saeko_nakamura berkata...

comeynya!!!nk anak kembar 3 lah!hahhahahhahha..=D

inajay berkata...

eiii... seronoknye tgk... dorang buat keje tiga2 org sesama... cute sgt.....

exabytes unlimited