Nora Danish suka Khairul Fahmi Che Mat!?

Kiri Khairul Fahmi Che Mat kanan Nora Danish -sumber Google

Perghh!!! Tetiba cerita pasal artis lak.... kekekeke.. bukan itu maksud aku.. aku nak cerita pasal Khairul Fahmi Che Mat penjaga gol kebangsaan yang menang Piala Suzuki AFF hari tu...

Hehehe saja bikin panas.. Nora Danish tu cuma tweet Khairul Fahmi Che Mat jer.. tengok printscreen bawah tu...

Aku tau pun dari satu blog nih!! Terbaik dari ladang!!!
Dalam blog nih KFCM aka Apex ditemuramah oleh SokerLeaks. Lagi ganas dari WikiLeaks nih... Perghh!!! Semua soalan sensasi gila!! Tak jumpa kat mana-mana majalah sukan, berita tv, suratkhabar perdana hatta tabloid sekalipun!! Sampai soalan seluar dalam pun ada!!!! Perrghh!!! Dia orang nih memang berani mati punya wartawan!!! Semasa diinterview teman wanita / girlfriend / bakal tunang KFCM iaitu Elia pun ada kat sebelah!!

Aku dah baca interview tuh! Memang kelakar lahh!! dan sempoi!!

Kat sini aku print screen kan soalan tu!



Ini antara soalan maut yang ditanya oleh SokerLeaks kepada KFCM yang aku copy paste.

SokerLeaks: Apa rahsia paha lu putih melepak? Ada pakai bedak sejuk kat paha sebelum tidur?
Khairul Fahmi: Kah kah kah! Paha ni melepak sejak azali, takde rahsia apa-apa. Tak caye, tanyalah bapak gua. Dia tengok paha gua dari kecik dulu lagi. Apa barang main bedak sejuk! Hahaha

SokerLeaks: Kami geng SokerLeaks rate lu punya perfomance 8/10. Lu puas hati dengan perfomance sekarang?
Khairul Fahmi: Gua rate diri sendiri 6/10. Gua muda lagi, sumpah banyak lagi nak kena belajar. So, kalau gua teruskan dengan progress sekarang, insyaAllah gua nak kejar rate 9.5/10, barulah tip top. Nak dapat 10 tu tipu sangat la kan?

SokerLeaks: Haah tipu tak agak-agak la kalau nak rate 10/10 tu. Lu suka makan budu?
Khairul Fahmi: Nate apo tanyo oghe kelate suko make budu ko dok, feveret tu boh! (Apa gila tanya orang Kelantan suka makan budu ke tak, itu feveret gua tu bro!)

SokerLeaks: Lu kenal Hanis Zalikha?
Khairul Fahmi: Kenal, blogger femes tu bro!

SokerLeaks: Dia cantik tak?
Khairul Fahmi: Hehehehe..bodoh punya soalan.

SokerLeaks: Lu pernah pakai seluar dalam lebih 3 hari?
Khairul Fahmi: Tak pernah. Lebih 2 hari pun tak pernah. Sebab tiap-tiap hari gua tukar spenda 3 kali.



Interview penuh kau orang boleh baca kat sini -->>

dengan motto nya Rahsia Bolasepak kini di jari anda

Terima kasih Sokerleaks sebab bagi plagiat interview nih! Hehehe

Majulah Sukan Untuk Negara
Majulah Sokerleaks Untuk Blogger

Ulasan

deAnza-wAnda berkata…
huhhhu...klakar lah...
puding_manis berkata…
hehe...sempoinyer....
Mat Ganu berkata…
hehehe...laen macam jer soklan dia...
n!da berkata…
bengong!! hahhah.
malas la nk kelik. sumenye mcm menarik. jadi sblm ditarik, saye tarik diri dlu. ~ takot jato chenta lebeh dalam dgn khairul fahmi. uwaaaa. T_T

hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!