Ahad, 2 Januari 2011

Alhamdullilah dah makin sembuh!

Kawan aku yang terbakar kat pelantar Bekok C di Terengganu dah makin sembuh... Lepas dia update kat FB aku rasa lega sikit aa... dia dah semakin ok!

Hari ni aku tengok gambar-gambar terkini dia... aku tumpang gembira, kawan aku bukan saja dah semakin pulih, tapi siap boleh ber FB lagi.. Cayalah Jawa!!

Apa yang diberitahu oleh tuan punya badan, dia melecur 3/4 badan dah duduk wad 20 hari dan semakin sembuh! kulit baru pun dah keluar... Alhamdullilah...

Aku dan kawan-kawan kat sini doakan ko cepat sembuh... InsyaAllah kalau tiada aral melintang, kami kawan-kawan ITM kau, akan datang melawat kau kat sana..

Mohon share gambar kau, aku ambil dari FB kau...

Tengah main FB nih aku rasa....

Dah berbalut macam ni pun sempat main PC... Ko memang kuat semangat lah!
 Gambar ni antara gambar terawal selepas terkena kebakaran hari tu...

Pedihnya aku tengok!

Sian ko!

Bengkak menahan air bisa! Ngeri nyer!!

Moga kau tabah ye kawan!

Tak pe! Lepas pulih nih, ko akan hensem kembali seperti zaman remaja dulu! hehehe
Gambar ni selepas 20 hari menerima rawatan! InsyaAllah hari Khamis ni kawan aku ni boleh keluar dari hospital! Amin...

Selepas di cuci

Steady Bro! Kau memang kuat semangat!! 

Selepas dicuci! 
Selepas dicuci!

7 ulasan:

n!da berkata...

ya Allah..
tolongggg.. takut nk tgk.
tp tgk jgk. haiyee.

Sricahaya berkata...

Ya Allah..kesiannya dia..kita yg tgk ni pun rasa tak sanggup..dia yg mengalami cam ne la kan..

Moga cepat sembuh yer..

Amy Syaquena berkata...

ya allah ngerinya.. berat mata memandang berat lagi bahu memikulnya semoga sahabat awak cepat sembuh ye..

Shag berkata...

Moga cepat sembuh!! :D

http://shagcomot.blogspot.com/

genuine1224 berkata...

kesian kat dia kan..hope cepat sembuh..

||aLeaSaRa|| berkata...

kalau bri jumpa dia,sampaikan slm kami semua kat dia ye,brtnya dugaan.alhamdulillah hrp dia cpt sembuh.yg tang tangan tu...kite ngilu..kesiannya dia

su berkata...

Ya Allah, kuat smgt beliau....sgt2 terharu su!

exabytes unlimited