Bertambah kasih dan sayang bila...

Hari ni kami plan nak main pasir dan air laut kat Port Dickson, saja bawa anak-anak kenal pasir dan laut...

Mama siapkan barang-barang nak bawa gi PD, aku pula siapkan anak-anak.

Aku rasa kasih bila aku sikatkan rambut anak-anak, aku rasa aku makin sayang kat dia orang... belai rambut dia.. kiss dia orang... sayang sayang sangat lah!! Tak tau nak gambarkan perasaan nih macam mana...

Pastu bila aku dapat berjalan pimpin tangan dengan anak aku... happy sangat! Bahagia!! Seronok!! Lepas tu dengar si Abang berceloteh tanya macam-macam.... walaupun kadang-kadang soalannya aku tak paham... tapi aku cuba jawab juga!

Si Abang pantang nampak aku bersiap... kalau dia nampak aku pakai jeans jer.. dia datang kat aku.. tanya.. "Kita nak pergi mana ni?" hehehe... macam tau jer nak pergi jalan-jalan! Hehehe

Walaupun aku tak jumpa dia 8 jam sebab hantar kat taska, aku dah mula rindu dia orang... Sampai taska si Abang kalau nampak aku akan jerit "ABAHHHHH!!!!" Lepas tu lari keluar taska datang peluk kaki aku! Hadoii yaii!! Punya laa comel!! Salam aku kiss aku peluk aku!! Bahagia sungguh!! Ni aku tunggu yang 3 orang Auni ni pula!! Macam mana laa agaknya yer! Hehehehe....

Oklah meh layan gambar abang yang aku baru ambil tadi... masih segar dari ladang!! hehehe

Hari ni dia macam malu-malu nak ambil gambar... kalau tak suruh buat peace cepat jer dia... Siap lari ke tempat ampaian sebab tak mau ambil gambar... hehehe



Panjang tak rambut... kalau basah dah sampai bahu

Saja tanak potong rambut dia... tapi mama dah suruh potong! Ahh tak mau potong!!

Ulasan

cikmimmie berkata…
one happy family..abg ensem..adik2 plak comeyy...
Sisters berkata…
sangat comel! mmg paling best bila balik keja pastu ambik anak anak kat taska & diorang semua happy terloncat loncat tgk kita kan? bahagia, Alhamdulillah :-)
Izan Ishak berkata…
hensemnya abang!
lepas ni kena peluklah kaki jawabnya kalau auni auni auni dah besar semuanya...

*kadang2 ummi jadi jeles bila anak2 lebih manja2 ngan ayah dorg nih

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!