DI SEBALIK TABIR BLOG

Boleh tak?? Takde laa menawan... Biasa-biasa jer.. sebelah aku tu jer yang ayu!
Gambar ayu dan manja Ben Ashaari.. kekeke... Saja letak besar-besar!!! Kekekeke

Dengan hormatnya aku mengtiru dan menampal dari blog Ben ke sini...


Untuk sertai , mudah jer ... cam biasa ..buat satu entri khas :
  • Sila letak header BEN ASHAARI BLOG - Dah!
  • Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG .. - Dah!
  • Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem.. - Dah! Gambar ayu ko! kekeke
  • Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca .. ;) 
Aku seorang abah yang ada anak 4 orang dengan dengan hanya 2 kali bersalin jer.. wife aku yang bersalin.. aku tak boleh! Orang kata aku bunting gajah.. salah semua tuh!! Tu namanya single pack! Tak suka aku banyak-banyak pack macam Ben tu.. sampai 6 pack.. susah bawa woo..!! Sesungguhnya semua itu adalah seni perut orang lelaki... hehehe... Masih bekerja dan mempunyai BARU SEORANG isteri  (hehehe..isteri baru belum lagi...huhuhu...) yang sangat cantik dan baik hati, terrer masak, kemas rumah dan semua-semua yang best-best!! Haa.. nak promote nih! 2 Mac 2011 hari tu, gambar anak-anak aku keluar kat harian metro.. hehehe... gumbiranya saya! Boleh lah tengok kat metro ruang Hati yer...
  • Jumlah Follower sekarang ini ...
Sehingga entri ni di taip peng follow saya berjumlah RM 547.00
  • Soalan dari aku :
    1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ? Jawapnya ialah.. aku akan bermain game di facebook dan juga di PC aku...
    2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda Jawapnya ialah.. memenuhi nafsu menaip dan membaca blog orang dan kawan-kawan. Hehehe... suka berkongsi-kongsi cerita!
    3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ? Jawabnya ialah... Blog ko benashaari.com, blog geng-geng kembar aku! Lepas tu blog orang lain yang best-best!!
Cukup la tu eh ... hehehhe ... Sila tinggalkan url blog korang kat ruangan entri ini.. Tutup , esok ! Sempat ke aku nih?? huhuhu




    Ulasan

    Izan Ishak berkata…
    glemer blog ni lepas ni. meletup2 lagi!
    Mama Kembar 3 berkata…
    pic ngan ben ashaari yg tak tahan tuh, glamer uuu hehehe
    Huszaini berkata…
    Izan: ishh.. bukan itu yang ku harapkan... huhuhu... cukuplah bertambah kenalan.. lagi2 geng kembar! hehehe

    MK3: alaa.. mama malu2 dengan dia.. saya buat selamba jer... hehehe
    ZamMY berkata…
    huszaini, soalan no4 tu sila elaborate dgn lbh lg psl penjagaan ms pantang. nk tau gak cmne kak hany berpantang ms tu.. nk kena g spital lg tiap2 ari, mesti mencabar.. tau ke sp ni? aku la, mas idayu.. hehehehe
    ZamMY berkata…
    sori silap entry lak aku komen.. i mean yg no 5 di siri 3 ye. sekian. hikhikhik
    apisv2 berkata…
    salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2
    salam melawat di sebalik blog

    followed ur blog oredy

    do visit my blog

    http://duniasyraftoday.blogspot.com/

    hihihi
    nadiemsharmz berkata…
    topang jenguk kejap...dr BA punye segmen...=)
    Kei Seichi berkata…
    salam perkenalan...
    datang dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/
    Cik Sue berkata…
    dtang baca n3 disini + follow...nice blog.. :D
    pRiNCe berkata…
    "nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

    selamat berkenalan ye...:)
    Hazmin berkata…
    Hye u...
    Datang dari blog Abg Ben...
    Salam perkenalan ok...


    BLOG HAZMIN

    Catatan popular daripada blog ini

    Hadiah Untuk Lelaki!

    Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!