Ada tempat best tak untuk ber gathering?

Salam sejahtera!

Aku nak tanya kau orang nih! Ada cadangan tak tempat-tempat yang best untuk ber gather-gather lagi dengan geng kembar?

Kalau ada bolehlah bagi cadangan yer! Tinggalkan cadangan kau orang kat komen ni..

Aku bercadang nak buat gathering geng kembar lagi. Hari tu punya gathering macam tak puas jer!!

Lagi pun masa tuh ramai geng kembar tak dapat datang sebab ada hal.

Next gathering nak buat hari Ahad lah... lagi bagus kalau masa tu ada birthday kembar! Boleh sambut dengan kembar-kembar yang lain! Ok ke tak? ke ada idea lain? Bagi taulah yer!!

Kali ni tempat gathering tu aku nak tempat yang tak kena hujan atau berdekatan dengan tempat tu ada tempat berteduh yang selesa.

Ok cadangan aku, kita buat kat


  • Taman Permainan Kanak-kanak Alamanda, Putrajaya. Sebelah Parkson tu! Depan kedai mee tu! Kedai hapa tah! aku tak ingat.. alaa dekat dengan guardian tu! Tak tau?
Ada lagi tak cadangan?? Mana tau tempat kau orang bapak bestnya dari tempat aku cadangkan nih!! Silalah beritau yer!!

Kalau jadi event ni, Ben Ashaari akan ajak geng 1tube.my untuk buat rakaman.
Jadi aku rasa, memerlukan bantuan dari kawan-kawan untuk menjayakan event ni... harap-harap jadilah yer.. Kali ni nak kumpul 20 geng kembar!! Harap-harap berjaya!!


Ulasan

lin berkata…
uuuiii... uuuuiiii.... aku setuju banget nak wat gathering skali lagi.. tp, tpt tu cam x syok sgt la... s.e.s.a.k la beb... kalu rmai yg join, lllaaagggiiii s.e.sa.k. carik tpt lain yek. tp, aku x de idea aa...
Izan Ishak berkata…
wahhh...bestnya. kali ni mesti nak join punya! tempat tak dapat dicadangkan. kat mana2 pun ok je...lagi ramai join lagi best ni~
sicKo^ berkata…
Putrajaya lar best.. tak jem.. taman pun ada banyak..
ida berkata…
mintak2 laaa date cun...tak mo terlepas lagik gathering ni!!!
hanyzaini berkata…
mana mama qies..ari tu dier ada wat makan2 ngan shooting2an kat botani ke wetland tah bebaru ni..
tgk ler review tpt dier tu.. mcm best kot kalo wat kat sana..
ke cemana mama qies...?
cer citer..cer citer..
Mama Kembar 3 berkata…
as salam. crita geng kembar berkelah masuk paper Harian Metro hari ni! cepat cepat pi beli paper, pics Auni Auni Auni besar gedabak, sgt cute!!! hehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!