Sabtu, 5 Mac 2011

Patah tumbuh hilang berganti...

huh... tajuk... kekeke... pagi ni saja belek blog dan nuffnang, huhuhu... rupanya BE adizero dah jadi ME... dapat laa kumpul RM8 huhuhu... Alhamdullillah.. siapa nak bagi kan? lepas laa beli nasi lauk kambing kat kedai mamak! hehehe...

Tapi yang patah tu berganti dengan pucuk yang baru... Alhamdullillah.. terima kasih laa En Nuffnang sebab sudi beri BE kat blog ni... walaupun seekor BE, jadilah.. dari takder.. Haaa.. hari tu ada dapat BE maxis, tapi lepak kat blog ni 2 3 hari jer... lepas tu jadi ME, dapat laa RM 0.19 sen hehehe... duit tu.. sapa nak bagi kan? hehehe... Bersyukurlah yer!

BE yang baru ni pasal Nokia E7, macam menarik telefon ni! tapi dia guna symbian, Interface dia nampak menarik, dari video yang aku tengok tu, boleh guna untuk business, entertainment dan fully integrated sosial networks macam FB dan Twitter. GPS pun ada. Boleh jadi Mobile Office pada sesiapa yang sentiasa travel! Nokia pun ada market software sendiri nama dia OVI Store. Kamera dia 8MP dan boleh rakam HD video.Kepada peminat-peminat Nokia meh terjah sini! Apa-apa pun terima kasih yer En. Nokia!! Meh tengok gambar dia...

Ehsan dari Nokia
Nilah rupa iklan yang keluar kat blog aku!



Ermm.. tapi.. aku ni peminat android... Kenapa? Android ni market dia luas dan kebanyakkan software nya boleh dapat percuma!! Best-best pula tu! Kalau kau orang tak caya cubalah android! HTC Desire ke Sony Ericsson X10 ke, Motorola Droid, Samsung Galaxy S ke... banyak laa... sekali dah cuba pasti jatuh cinta!! huhuhu... tapi kalau ada orang hadiahkan E7 ni kat aku.. aku terima jer.. hahahaha!!

2 ulasan:

Elly & Emmy berkata...

hehehe.. cam binatang peliharaan pulak BE tuu..

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

bla la anies dpt tkr hp baru ni??? tgk ipad2 terliuq la plak...arghhh dilemma2

exabytes unlimited