Seksi tak saya!

Haa.. ni nak tunjuk keseksian anak lelaki aku AMR!

Masa ni aku singgah kat Masjid Besi Putrajaya nak solat asar. Si Abang ni ikut laa aku solat, tapi lepas aku solat rupanya dia buat kerja dia.. Baik punya bagi! Masa tu dah lah tak bawa baju salin. Apa lagi, guna apa yang ada laa.. Tutup guna key abah dia jer.. Nasib laa ngam-ngam muat! Sampai kereta baru salin baju dan seluar dia... Hadoi yai! Anak Abah nih!

Aqil yang seksi!

Ulasan

munna berkata…
alamak seksinya... nasib bai ada key utk tutup...
Izan Ishak berkata…
ini mmg seksi nih...seb baik muat ye~
Rizziela berkata…
Nasib baik ada gak benda boleh cover..kalau tak hari ni mesti masuk dalam paper :D
Mama Kembar 3 berkata…
hahaha! dah laa kat masjid tu aqil... hahaha! hahahah!
Huszaini berkata…
Terpaksa guna kretiviti di saat kecemasan! kalau tak memang telanjang bulat laa turun masjid tu! huhuhu

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!