No cantik Ben Ashaari.com

Assalammualaikum dan selamat pagi...

Tadi aku tengah belek-belek blog Ben Ashaari ni... pastu terperasan satu benda menarik... cam cantik dan lawa jer nombor tu... aku pun alagapas laaa!! terus jer.. print screen... Lepas aku print screen jer.. terus jer nombor tu bertukar... hehehe nasib sempat..

Ben, kalau kau marah aku print screen blog hang, hang kena belanja aku roti tampal kat Ali 1 Bistro! hehehe

Satu yang aku.. ehh.. bukan satu.. banyak.. tapi antaranya yang aku kagum pasal blog ben ni, tengah malam dan pagi sebelum ayam jantan bangun pun ramai orang jenguk blog dia.. tu tengoklah sendiri... tabik tuan! hehehe

Lepas tu ko tengok pageview dia tu! Perghh!! Meleleh air liur anak aku... tengok punya laa cepat naik.. tak sampai 10 saat dah bertukar dah... Kalau blog aku... huh... jangan harap... 11 saat baru jer nak bertukar nombor kat page view tu.. kekeke... aku tipu... mana dapat 11 saat... 11 jam mungkin... minta-mintak laa lepas ni lagi cepat dari 10 saat tu.. Amin.. err.. korang paham ke? ahh lantak!

Lepas tu tukang komen dia... humang aaii... punya laa ramai pengomen tetap! jeles ai.. huhuhu...

Lepas tu.. err...apa ekk.. 3 jer kot dulu yang aku perasan nih... lain tak perasan lagi... ala.. yang promosi-promosi blog orang tu takyah citer! Yang dia bercakap sorang-sorang depan kamera pun tak yah lah citer.. korang tengok jer lah kat sini! Dia guna 1tube.my!! Tengah naik sekarang nih wei!! Buatan anak tempatan lagi!.. Marilah kita support yer!!

Huh.. malas nak lagi cerita pasal kebestan blog si Ben ni... buat ai cemburu jer.. hehehehe...

Dah lah print screen dari blog ben.. pastu letak link blog aku lak tu! kekeke... nasib aa...


Ulasan

Mama Kembar 3 berkata…
perrghhh banyak gila visitors dia kan? aii lah salah sorang nye tu... asal dia update je, sampai lah ke situ hehehe
Huszaini berkata…
memang aa... mk3 antara top 25 penyumbang trafik ke blog dia.. tahniah mk3!
MamaEma berkata…
salam kenalan dari blog BA

wah..bestkan rasa diri dihargai...
Son Of Rubiah berkata…
Singgah sini lepas baca blog BA .. dan tertarik dengan kembar 3 ... dan sambil tu alfatihah juga untuk abah . Selamat berblog dan moga maju jaya .
Abhamz berkata…
salam, saya setuju dgn pendapat anda ttg BA.
risa berkata…
saye pon masih malu2 meow dengan BA..baru mengenali...hehehe so, saye pon suke belog kamu dah anak2 yg gojes itu..hehehe
Sunah Mohammad berkata…
salam amrafahan~ memang cantik ler nombor tu! 7777~
axelida berkata…
assalamualaikum,

mukadimah dulu : wow best nyer dpt anak kembar 3 (bila dah besar r) masa kecik nih cene nak jaga ye?

akhir kata : tahniah! dtg sini lepas en. BA promot kat blog dia
nur berkata…
Dari blog Ben ni.. tahniah di review..
Jemput ke:ALL IN ONE
fyna berkata…
saya jeles dengan abg ben...huhuhuhuhu



jom singgah belog saya..
ade contest.
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/contest-teka-lirik-lagu.html
logorithm berkata…
Wah banyaknya angka 7! My feberet number... I LIKE! Untuk pengetahuan korang, Ben jugak merupakan follower I yang ke-7. Itu sebabnya I suka cium kentut Ben! Wangiiii! buwehehehe...
janna berkata…
salam.... genki!!! hehehhe... cumei la kembar 3 tu...
papepon..kuatkan smgat..AL.Fatihah untuk arwah~
O'gosh berkata…
org popular macam tu pun sangat rajin promote blog org lain kan....
Bella Bell berkata…
dr blog inchik ben..nice entry ^__^
lemolemo berkata…
nice la lucky 7!!:DD
iftitah_ihsan berkata…
salam. dari belog BA
wah! its so cute kembar 3!
ahaks.
AdiaLuze berkata…
Salam kenal sis...

Dtg bertandang dari blog En.Ben...

follow cni sbb rasa best macam ayam kepsi :)
kakchik@ella berkata…
seriyus cantek. hihi ..
* FAR * berkata…
mai ai kembar 3.. syok ooo...
gadisBunga berkata…
bem best sebab dia ikhlas berblog, mungkin. :D
YanaMIB berkata…
salam kenal..

terbaek ah nombor tu =)
Adzriel AB berkata…
he..he.. maknanya akak printscreen dulu blog dia le.. rezeki ko lah ben.

http://adzriel.blogspot.com/2011/02/graf-saham-aku-naik-hari-ni.html
Huszaini berkata…
terima kasih semua!

lagi 1.. janganlah panggil aku kakak... aku lelaki laa... huhuhu... seorang abah yang bercerita pasal anak2nya.. huhuh... malu ai u oollss panggil ai kakak.. kekekeke...
lady dayana. berkata…
hahahhahha bru nk cmmnt pasal entri ni tenmpk cmnt huszaini ats ni. KAKAK. huhhu :P

mula2 pun nk pnggl akk ni nseb baik tenmpk td "suami kpd seorg isteri dan 4 org ank" hehhe.

ehmmmm nk pnggl apa nih???? abah? hahahha :PPPP
aihhh
btw, terima kasih sbb follow blog eh. heheh.

okay nk cmmnt psl entri ni plak --> hehe. tulah abg ben ramai peminat kot. sy pun kdg2 pg2 buta jenguk blog dia. bnyk betul entri. :)

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!