Sabtu, 19 Februari 2011

Cara nak tambah visitor kat blog kita

Salam sejahtera..

Aku nak share something.. mungkin ada yang dah tau, mungkin ada yang belum... Kita boleh cuba laa mana laa tau tiba-tiba meletup blog kita dengan isu yang kau orang utarakan tu!

Antara cara nak entri kau orang di baca oleh orang seluruh dunia, kau orang boleh guna Apesal.com. Pada aku menarik laa.. boleh tengok entri-entri best kat situ...

Mai lah cuba! Senang jer register kat situ. Lepas tu ikut aturan dia.. Ni aku ada print screen dia punya webpage..

Haa... nampak tak blog aku ada kat situ! hehehe

Moga info ni berguna untuk kau orang..

Sekian terima kasih!

3 ulasan:

anakibu berkata...

salam dah join apesal.com.....ermmm nak buat apelak lepas tue....kena tgu 24 jam ker br bole signin?

Huszaini berkata...

cuba cek email.. kadang2 tak sampai 24 jam pun.. lepas dapat email, kompom balik lepas tu bolehlah login dalam apesal.com

Mekar berkata...

Salam.

Saya pun baru register apesal.com . Harap ada peningkatan trafik di blog saya :-)

exabytes unlimited