Kat Perak sekarang ni..

Kami nak pergi lawat Udo kat Hospital Ipoh.. tak sempat nak update panjang.. nanti aku update lagi... Udo semalam tak stabil lagi.. tak boleh hantar ke IJN. So kami decide datang lawat dia kat Ipoh..

Nanti aku update lagi la yer..

Ulasan

ummi nia berkata…
abah auni's di tag lg

http://umminia.blogspot.com/2011/02/contest-anak-ayah-serasi-bersama.html
Makbed berkata…
oo..dah masuk tanah jajahan makbed ni. hehehehahahhaha...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!