Bro Ben follow AMRAFAHAN!

Waa.. pagi ni buka blog, ingat nak buat entry pasal perangai anak-anak... ermm.. sekali tertangguh daa... sebabnya ternampak Bro Ben Ashaari mengfollower AMRAFAHAN.. terharunya! Dia pengfollow yang ke 243... Blogger hebat seperti Bro Ben sudi ikut cerita-ceriti kat sini!!Terima kasih bro!!

Kau orang boleh tengok website dia yang sempoi-sempoi nih!!

Ben Ashaari

Ben Ashaari 2

dia banyak buat segmen yang boleh membantu meningkatkan trafik korang!!

Suka suka suka!!! TQ Bro! Terima kasih atas semua ilmu-ilmu blog mu itu! Cewahh!!


Ni header glamer Bro Ben, korang mesti biasa tengoklah!!!

Ulasan

Mariana berkata…
wah salut...besh tuh
the triplets berkata…
hu hu camana nih , ben pun follow blog kita gak, tapi kita tak reti nak copy dekat tukang ikut tu, camana nak buat, lagi pulak follower kita tak ramai, segan lak nk buat n3 tu, tapi terharu gak ngan ben ashaari nih...tulun2...
Mama Kembar 3 berkata…
wahh congrats! very good, very good hehehe
Hanis MY berkata…
wahh best! tahniah, salam kenal dan salam follow...
Biqque berkata…
sama ngan i! hehehe!

ok, jom masuk contest i kat sini http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html
izyan_5025 berkata…
perghh~~ besh tu emr ben jdi folower..i'm jeles..haha~~
||aLeaSaRa|| berkata…
tahniah ye!jap lg soalan ke-2 pulak huhu..berairlah mata....
Ujang9897 berkata…
wow..tahniah..hehe..best2
Lelaki Ini berkata…
dia follow sy juga!
hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!