AMRAFAHAN Melepak di kedai mamak!

Kecil-kecil lagi dia orang dah melepak kat kedai mamak! Hadoii yaii... bukan aku yang ajar, sebabnya nak jumpa  atok sedara dia orang kat sini...

Yang bestnya, dia orang dah pandai duduk kat baby chair... Lepas duduk, tepuk-tepuk meja beramai-ramai!! Macam kat parlimen pula tepuk tepuk meja nih! hehehe. Kalau pergi makan kat luar kami mesti nak 3 baby chair... nasib laa setakat nih kedai yang kami pergi makan cukup baby chair nya.... hehehe

Alhamdullilah Auni Auni Auni tak banyak ragam... cuma abang dialah... nak bulat-bulat lah (lukis bulat banyak-banyak)! nak turun lah... nak main sudu garfu lah huhuhu... Minta-minta bila AF, AH, AN dah besar tak banyak ragam... Amin.. huhuhu... tapi sekarang nih... bunga-bunga keragaman tu dah ada... dia orang dah pandai... dah boleh fikir... Kalau serentak meragam nye... errmm... tak boleh bayangkan lagi!!!

Meh tengok gambar dia orang nih!

Minum horlick anda jadi sihat dan kacak! hehehe

Tocang Upin!

Apa aku nak order ni ye?

Makan biskut jer!

Cubaan membuat aksi chicky!

Chicky chicky!

Alamak!

Tok sedara deme!

Ulasan

||aLeaSaRa|| berkata…
yuhuu..wah yg kite plg geram tgk tocang upin tu tomeinyer!seronok tgk gelagat 3 auni pagi2 ni..slm plk cium utk diorg tau!
Mariana berkata…
baeknye dia dok kat babychair...Aleesya langsung xmo
Mama Kembar 3 berkata…
kalau semua Auni meragam serentak, Abah & Mama fengsannn... abg aqil laa yg kena handle hehehe
shaizrinashukri berkata…
comey gle dorang.. geram!!geram!!
Hidayati berkata…
Ya rabbi! Kiutnya....

Salam perkenalan. Akak ader tag Ayah Amrafahan dalan GA anjuran Kedai baby. Ini pautannya:-

http://hidayatimohamed.blogspot.com/2010/12/kedai-babys-launching-giveaway.html
MamaFarhan berkata…
best yer la... meriah sungguh.... kalu auni ngamuk pening la abah mama... heheheh
aaaaaa comeeelllnyerrrrr twwwinnnsss!!!
like3x
terujue, ade laa dalam 10 minit usha pic your sis nie..
nak demand for more pics of both twins bleyh ke?
huhu

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!