Isnin, 9 Mei 2011

Jumpa kembar 4!!! Akhirnya!! Yeyy!!!!

Excited giler!!! Disamping kemenangan Man Utd ke atas Chelsea, aku jumpa kembar 4 kat FB!!! nama mama diorang Mastura Azman. Dia takde blog tapi boleh klik nama dia untuk tengok FB dia.. Pada geng kembar yang belum join group kembar di FB bolehlah join di sini.  Seronok dengar cerita mama-mama kembar nih... err... bapak kembar kurang bercerita dalam group tu!! Lebih banyak baca jer.. hehehe

Selama berblog cerita pasal kembar.. aku tunggu kembar 4, baru hari ni aku jumpa!!! Waahhh nanti gathering raya nak jumpa laa!!! best kembar nih!! 3 lelaki 1 perempuan!!



Dah besar-besar dah diorang nih!! Tengok gambar nih kat putrajaya nih.. ermmm.. bila laa nak terserempak yer!! hehehe


Gambar ni dicilok dari FB mama diorang.. Pinjam yer!!


Nanti aku nak update list kembarr aku!! yeyyy!!!

12 ulasan:

~: nisa :~ berkata...

dah join dah... thanks to nora aurora addkan saya...

Izan Ishak berkata...

wahhh...hebat3!!!
kembar4 yang sangat hensem3 dan cantik. dah besar dah pun ye~

MIZZ SUE (asam.garam.gula) berkata...

Ya Allah...subhanallah...memang teruja sngat ni

ibu qaleesya berkata...

hensem. kurniaan tuhan pada umatnya tak terkira

Ainul Hayat berkata...

bestnye ade anak2 kembar ni. tapi orang kata kalau nak ade anak-anak kembar sekurang2nye ade keturunan yang kembarkan?

ni rasa nak cek salasilah kuarge ade tak yang kembar? kalo ade, ade chance la..hehe

Makbed berkata...

makbed sedang mengadakan GA. sudilah kiranya turut serta kerana saya kepingin bangat nak tahu cerita kamu. hehehe..

http://www.makbed.com/2011/05/2nd-giveaway-makbeds-journal.html#axzz1LqSdp8Sv

mashi berkata...

~ tuan belog..apa kata lepas ni carik lak kembar siam....wohhaaaa...!!!

~ wat gathering jgn lupo jemput..kot2 kali ni leh join...leh ajak kembor skali...

Mama Kembar 3 berkata...

wahhh hebat tu sampai 4 terus! bestnya!

noraim berkata...

nti bila dah besar mesti si lelaki bertiga protect punya yg perempuan. huhu.

MSS berkata...

ooohh..satu triplet, satu lagi single...

Huszaini berkata...

Susahkan nak jumpa kembar 4 nih.. kembar 3 saya dah 2 3 kali jumpa hehehe

Yanei Khairani berkata...

Assalam...
waah... glamernye quads maklang ni...
hyee.. sy makcik dorg. hehee.. pun kembar. as my sil mentioned tu.. heheehe.. Alhamdullillah..

exabytes unlimited