Happy Birthday Honey!!



Birthday's Mama

Happy Birthday To You!
Happy Birthday To You!
Happy Birthday To Sayang!
Happy Birthday To You!!

Selamat Hari Lahir yang ke 33 Sayang! Moga sentiasa dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah, terima kasih kerana menjadi mama yang best pada anak-anak dan isteri yang terbaik pada Abang! I love you so much!! muaahh!!




















p/s:
Semalam ingat nak wish pukul 12 malam tadi, tapi penat dan sangat mengantuk sampai tak tersedar pula! Siap buat alarm pun tak sedar juga! Huhuhu... Sempat wish pagi tadi sebelum pergi kerja... Nanti petang kita pergi makan-makan yer! Tak mau muncung-muncung tau! hehehe









Gambar kandid! hehehe

Ulasan

puan nina berkata…
alahai sweetnya...happy birthday mama amrafahan! ^_^
Mama Kembar 3 berkata…
Happy birthday! Abah amrafahan kena layan buah hati pengarang jantung u tu extra spesel hari ni yer, she's d queen for d day hehehe
~: nisa :~ berkata…
happy birthday mama AMRAFAHAN...
Hany, Moga Allah panjangkan umur, murah dan bertambah2 rezeki lagi , sihat dan bahagia disamping insan2 kesayangan tu... Aminnn..
rokayah berkata…
eh.. eh... sebaya saya rupa nya mama amrafahan ni.. anyway... happy birthday kpd mama agil aunix3 dan isteri en. huszaini...
Huszaini berkata…
nak jawab bagi pihak boleh? sebab tuan punya badan tak jawab lagi nih!

terima kasih semua!!
mashi berkata…
sweet 33rd...!!! still cun =))
missina berkata…
hepy besday!,,orang kuat yang melahirkan anak2nya yg kiut miut!,,hehe,,
cik sakura berkata…
happy birthday ya..
Izan Ishak berkata…
happy besday buat mama amrafahan~
Zakiyah Zainon berkata…
oh..ni la mamanya...hehehe
hepi birthday....
||aLeaSaRa|| berkata…
hepi bday sis!!!smga Allah berkati usia,permudahkan urusan,smga berjaya memikul amanah yg Allah berikan sbg anak,menantu,isteri dan ibu.smga kelak jdh dgn bro hingga akhir hayat amin.....

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!