Jumaat, 11 Februari 2011

Tak sabarnya nak tunggu esok!


Tak sabarnya nak tunggu esok datang! Macam mana laa sambutannyakan? Tak dapat ku bayangkan...
Nak beritau awal-awal nih.. kalau ada yang terkurang tu minta maaf yer... Aku tak janjikan apa-apa yang best.. cuma esok kita dapat bersantai dan beramah mesra... Lepas tu ambil gambar ramai-ramai! Er.. siapa ada kamera mahal silalah bawa yer! Aku ada kamera telepon jer... :) Nanti tak clear ambil gambar ramai-ramai!

InsyaAllah esok akan ada wartawan dari Harian Metro dan cameraman dia nak datang... Lepas tu nak ambil gambar ramai-ramai! Wartawan tu kata nak datang laa kan.. kalau dia tak datang jangan marah aku pula!



Alhamdullilah.. dari respon yang aku terima... ramai laa geng-geng kembar nak datang.. antaranya..


  1. http://mamakembar3.blogspot.com/
  2. http://ilhamdihati.blogspot.com/
  3. http://www.facebook.com/people/Azhar-Azfar/768849054
  4. http://umniyyahulfa.blogspot.com/
  5. http://adex-aieda.blogspot.com/
  6. http://coretanuda.blogspot.com/
  7. http://ayienjin78.blogspot.com/
  8. http://diariummi.blogspot.com/
  9. http://4kay-e.blogspot.com/
  10. http://ida-homelicious.blogspot.com/
Rasanya ada lagi.. dalam FB, dia orang terjah terus esok!!

Kepada yang lain tu, jemputlah datang yer! Event ni sesiapa pun boleh join!

Kalau nak berdikusi bolehlah join kat sini


17 ulasan:

Mohd Ridhuan berkata...

cameraman pun nak nk dtg...
hope esk berjalan lancar dengan meriahnya...

ria berkata...

saya doakan berjalan lancar. .:)

ummie berkata...

tak sabar jugak!!!

~: nisa :~ berkata...

Twin ammars tak dapat nak join esok sebab ummi nya kerja....

Gadis Kampung berkata...

best nyer semoga semua berjalan lancar ye...nanti bila dah kuar paper bagitau la..GK nak beli juga..nak simpan buat kenangan...sebab GK suka baby kembar nie

ida berkata...

alamak kena pakai baju cun2 ker..cuak la plak hahaha..bawak family cam mak mertua semua pun ok kan abah..sebab dlm mel tak buh nama derang, tapi last minute depa ada esok, leh la ajak join kan kan

Huszaini berkata...

Ridhuan: Amin... tq yer.. join tak?

ria: tq yer! meh ler join!

ummie: pakai cantik2 tau!

nisa: lepas keje tak sempat datang ke? ermm.. kurang sorang geng...

GK: tq yer.. err.. kalau ada.. InsyaAllah.. saya tak janji apa2 aa..

ida: haah.. masa nih nak melaram! tapi kena dengan tempat la kot.. nnt takleh main buaian plak! hehehe boleh jer ajak semua!

munna berkata...

bestnya..mesti happening esok....

mummy darwishes berkata...

insyaAllah qis dtg bawa darwishes n of coz my parents tu..klu x, sapela yg nk main kjr2 ngn dorg..huhuh....jmpa esok ye.... =)

ummie berkata...

wah3...pot luck kn???nk confirmkn nih...so pinngan2 bwk sendiri2 la kn??

Mama Kembar 3 berkata...

yesss mama pun tak sabar nih, nak bawak sekampung ni haaa... hehehe :-)

Mama AqiL berkata...

wah nampak menarik yea...hope semuanye berjalan dengan lancar yea..nanti amik gambo byk2 then upload dlm blog yea..leh ai tengok...

Huszaini berkata...

yeahh! kita jumpa esok!!

esok aku sponsor air kenduri aa! hehehe...

aku bawak buah dan air.. sebab wife aku tak larat nak masak-masak.. minta ampun yer!!

BEN ASHAARI berkata...

huihhhh..best tuu

Huszaini berkata...

Bro datang bawak wife tau! paksa dia! hehehe... nanti bleh dapat kembar 4 plak! hehehe Amin...

Sunah Mohammad berkata...

saye takde kembar! huhu~

Huszaini berkata...

sunah: datang jer!

exabytes unlimited