Isnin, 7 Februari 2011

Seluar ni tengah popular ke?

Hari ni aku blogwalking.. pergi aaa blog femes-femes nih...

Pastu aku perasan satu kesamaan...

Aku tengok seluar ni di pakai oleh orang-orang femes nih... ermm.. tengah tren kot... punya la aku tak tau.. hehehe.. yelah kan.. seluar pompuan.. maleh ambil tau!

Macam ni lah lebih kurang gaya seluar tu.. namanya tapered pants. Popular laa kot yer tak! Kau orang dah ada ke belum? Kalau takde lagi cepat-cepat pergi beli!


Antara mereka yang femes pakai seluar ni.. Fatin Liyana dan Hana Tajima. Boleh tengok dia orang pakai... comel juga! hehehehe

16 ulasan:

Ayuni berkata...

ye ke? semcm je....

Huszaini berkata...

Ni yang amik google punya.. macam dulu-dulu pun ada.. tapi yang FL n HT pakai tu comel jer..

~♥ iella ♥~ berkata...

Tak leh pakai seluar cmtue...Bhgn blkng dan paha besor..Nnt nmpk cm nangka jaa...hihi. Bg sya la...org len..leh la cuba...


http://fadthnwan.blogspot.com

blog.khaltamarplus.com berkata...

Okei per seluar ni. Takla ketat, at least syarat tutup aurat "tidak membentuk bentuk tubuh" terjaga.

Eyka berkata...

ni okei la skit dri legging~ eyka pon suke pkai! cntik taw awk..hehe:)

||aLeaSaRa|| berkata...

mmh tgh 'in' tau!my sis pun melaram mcm2 color.elok lg ni dpd legging tu..

ADEEYA berkata...

Yeahh now famous ni :D but tgk org jugak klu nak pakai :)

ria berkata...

kelakar la seluar nie.. huhu

lionteen berkata...

blum ade lg. mcm segan la nk pkai gitu.. hehe

Huszaini berkata...

iella: hanya orang yang memiliki bentuk badan seimbang yang boleh pakai agaknya..

khaltamar: Memang sangat ok!

eyka: legging tu macam nak pegi berenang boleh laa..

alea: baruku tau! hehehe... tak mengikuti dunia fesyen aa saya...

adeeya: mereka2 yg bertubuh langsing jer kot sesuai pakai? agaknya laa

ria: fesyen woo... hehehehe

lionteen: takpe2 tunggu fesyen lain pula!

Makbed berkata...

makbed leh pakai tapi masuk takat betis aje. ahahaha..

anakibu berkata...

saper agaknyer yg berani pakai......

ida berkata...

artis pakai comel la kot..kita2 ni..hishh cam buruk benor

Huszaini berkata...

Makbed: kelakar kelakar kelakar! memang kelakar! hahahaha

anakibu: ramai dah kot yang pakai ni..!

ida: ee.. belum cuba belum tau.. hehehe... silalah cuba yer.. hehehe

miss raihan berkata...

~ha'ahhh...mmg tgh hot nieh... =)

NaDiAh berkata...

suka sangat tengok orang cantik pakai seluar newh...terutamanya artis korean pakai..sweet..cba tgk li minho pakai..hensem duh!!!

exabytes unlimited