SILA BACA! Kepada yang nak join berkelah petang nih!!

Macam-macam aku rasa sekarang nih.. waa... macam mana laa petang nih nanti yer... harap-harap berjalan dengan lancar... Lepas tu apa pun tak siap lagi nih.. waaa..... tapi still curi masa sikit nak update blog! kekeke...

Sebelum aku taip entri ni, jiran aku datang rumah jemput aku sekeluarga ke rumah dia petang ni, dia ada buat doa selamat sikit.. Mula pukul 3.30 petang... Errmmm.. orang dah jemput kena laa pegi kan! Mungkin aku akan terlambat sikit sampai ke Taman Canselari tu... Lepas habis kenduri tu.. aku terus cabut ke taman! Maaf yer kalau aku terlambat!

Sesiapa yang dah sampai kita jumpa kat wakaf bersebelahan Taman Permainan Kanak-kanak kat situ... Kalau nak bawa bola ke raket ke.. sebelah tu ada padang besar...

Kalau ada apa-apa hal boleh call aku 012 6929 150. Kepada yang sampai awal tu, berkelah laa dulu, sementara nak tunggu aku sampai...

Oklah kita jumpa petang nih!

Nampak tak wakaf sebelah kanan tu? Kita jumpa kat situ yer!

Ulasan

Mama Qiestina berkata…
qies & momma will be there ptg nie :)

cant wait nak jupee si kemmbar tiga tomei tuu..siaplaaah kang antie yat photoshootkan.ehhee.
Tuan Penasihat berkata…
Kalau boleh nak pegi jugak.
||aLeaSaRa|| berkata…
wah tak sbr tgu bro dan kwn2 upload foto huwaa.....
Lyna Shaari berkata…
kalaula sy dapat pergi bersama anak2 kembar saya juga..apakan daya..jauh di kelantan ;(
W berkata…
comelllnya sampai tiga!! wuuu~ ^^

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!