Jumaat, 11 Februari 2011

Peta ke tapak Jom Berkelah Dengan Geng Kembar

Haaa.. mungkin ramai tak pasti kat mana tapak berkelah geng kembar ni kan.. so boleh tengok kat sini.. Kat map ni aku tunjuk dari ALAMANDA ke Taman Canselari. Kalau dari lain-lain tempat tu boleh explore sendiri map ni... Hint dia.. dengan Mydin Bazar Putrajaya, lagi dekat dengan Proton Edar punya kedai... err... ada lagi ke? entah? tak perasan lak aku kedai proton niih.. haa.. tau Kamdar Putrajaya yang dah tutup tu? Dekat-dekat situ laa...

Tengok map nih... Code GPS dia 2.945227,101.725931



View Larger Map

Esok aku sponsor air kenduri yer! hehehe... Kau orang tak payah bawa air manis... Nak bawa pun aku tak larang... Nanti entah apa-apa rasa air aku nanti... kekeke.... Aku nak bawa buah sikit... minta maaf yer.. wife aku tak sihat.. dia tak larat nak masak.. kasihan pula kat dia.... harap kau orang tak kisah... Kalau kau orang nak beritau kau orang bawa apa.. bolehlah share kat komen sini.. Kot-kot boleh pakat-pakat... maaf yer lambat beritau... sorry sangat-sangat!!

Harap event kita berlangsung dengan meriah dan cuaca pun cerah! InsyaAllah..

9 ulasan:

ewanrani berkata...

wah mcm best je aktiviti esk...tapi x leh joinla...lain kali buat lag eh...nak try gak tgk blogger2 otai nie...hehehe
jom singgah cni...
http://ewanrani.blogspot.com/

Mama Kembar 3 berkata...

paper plates & cups, kena bawak sendiri ke tuan penganjur?

Cik Puan Nurul berkata...

alo lupe nk wat entri psl gathering yg ni padahal dijemput dh oleh ibu kembar ajak join meskipun acik xdok anok kembo..kalu nak join gak leh tak esok,menu potluck yea..kalo sempat boles buat bubur lambuk tuk bebudak tidak tetap hdir gak tp bkn ngan tgn kosonglaa..mandangkan putrajaya tu sepelaung je dr rumaah cam rugik la kalo x pi leh jumpe bloggers kan..bkn selalu pun kan

ummie berkata...

mcm nk bwk mi goreng je..hihih..(tp x confirm lg)..sy boleh bwk paper plates & cups cket..

Huszaini berkata...

Haa... tu aku terlupa.. InsyaAllah cup saya sediakan.. polistrin plate saya ada lagi skit kot.. saya bawak juga lah...

tapi kalau nak bawak ada lebih2 kat rumah tu dialu2kan.. memang lupa sangat2!!

mintak maap yer kawan2!!

Lin berkata...

salam.. cam nak join gak. dah lame bekire2 nak ajak hubby n my 2 little (ye ke little?) princess. mesti dorang sukez tgk si kembar3 boys n kembar3 girls. aleh2 kene keje plak arie nih.. event smp kol bape yek?? kalu sempat, nak gak bedesup ke sane..

Huszaini berkata...

Lin: InsyaAllah sampai 6 petang, kalau sempat mai lah terjah... hantar email kat saya, nanti saya bagi no fon saya.

Huszaini berkata...

lupa plak.. email saya aseng1@gmail.com

mummy darwishes berkata...

Qis bawa spageti ye..ni nk start berperang kt dapur smntara kembar tgh tdo...jmpa nnt...

exabytes unlimited