Blog guna handphone

Waa... Baru aku tau boleh berblog guna hp. Tapi jenuh nak menaip laa. Sekarang ni aku tengah guna hp untuk buat post ni, saja nak test. Lepas ni sesiapa ada idea boleh buat entri terus tak payah peram lagi idea tu, terus update guna hp.

Pada yang dah tau tu, tahniah yer, hehehe aku baru jer explore benda ni. Pada sesiapa nak cuba boleh jenguk kat dashboard korang. Ataupun sesiapa guna android boleh download software blogger droid kat android market.

Oklah, nak sambung tidur, auni auni auni tengah panjat abah dia ni, awal betul diorang bangun, baru pukul 5 pagi lebih. Tak boleh nak taip panjang. Good nite!
Published with Blogger-droid v1.6.7

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!