Selasa, 8 Februari 2011

Siapa laa gamaknya yang cari ni?

Entahlah... aku pun tak tau siapa yang cari.. apa yang dia nak...

Paha Nora Danish pun ada orang cari... huhhuu... tak terpikir aku!

Maaf yer pada yang mencari... ini blog kekeluargaan tak de isu-isu lucah.. hehehe


Anggap baik jerlah.. mungkin dia cari bahan untuk tesis dia kot.. hehehe

5 ulasan:

nadzirah aqilah berkata...

hahaha.. terukla durg nie.. ngarut2 je..

the triplets berkata...

lawak2 ...

Cik Moon berkata...

sama laa ngan moon.. ada jerkk yg carik benda lucah.. bukan sekali tapi 3 keyword yg berbeza.. cam xde benda lain agaknyer yg nak dicari...

ria berkata...

tade erja dah. . huhu

Mama Kembar 3 berkata...

aiseh..camtu pun ada? hmmm apa agaknya keywords yang org search & boleh sampai to my blog?? nak check gak lah hehehe

exabytes unlimited