Siapa laa gamaknya yang cari ni?

Entahlah... aku pun tak tau siapa yang cari.. apa yang dia nak...

Paha Nora Danish pun ada orang cari... huhhuu... tak terpikir aku!

Maaf yer pada yang mencari... ini blog kekeluargaan tak de isu-isu lucah.. hehehe


Anggap baik jerlah.. mungkin dia cari bahan untuk tesis dia kot.. hehehe

Ulasan

nadzirah aqilah berkata…
hahaha.. terukla durg nie.. ngarut2 je..
Cik Moon berkata…
sama laa ngan moon.. ada jerkk yg carik benda lucah.. bukan sekali tapi 3 keyword yg berbeza.. cam xde benda lain agaknyer yg nak dicari...
ria berkata…
tade erja dah. . huhu
Mama Kembar 3 berkata…
aiseh..camtu pun ada? hmmm apa agaknya keywords yang org search & boleh sampai to my blog?? nak check gak lah hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!