Ahad, 23 Oktober 2011

Kepenatan!!

Semalam abah bawa AMRAFAHAN pergi Bekdonal. Lepas puas main agaknya, abah ajak laa diorang balik..  Masuk kereta, mula-mula sakan bergaduh bermain laa diorang nih.. Tiba tiba senyap jer.. Sekali pandang rupanya dah tidur si Auni Auni Auni.. si Abang jer yang tak tidur tidur..

Abang sibuk main sun shade nih!

Ni AN

Ni AF

Ni AN
Hari ni abah kena jaga AMRAFAHAN lagi, balik dari niaga tengahari tadi, lepas tu hantar mama pula pergi opis dia, kena kerja obertaim.. 

Seronok bila balik tadi sebab disambut orang Auni Auni Auni (err.. abang tidur masa nih.. ) dengan panggilan "Abah! Abah! Abah!" berulang-ulang kali dari diorang sejuk jer hati.. kurang rasa penat tu... 

Sekarang nih, AH kalau nampak abah, dia akan tarik jari abah ajak mandi.. haaaa suka mandi ko! diorang nih!! Sebab apa? Sebab kalau abah yang mandikan diorang boleh mandi kat kolam.. abah bagi diorang main air puas puas! Balik tadi pun AH tarik tangan abah lagi.. Mula mula seorang jer.. lepas tu menyusul lagi 2.. Lepas bagi mandi...err... bagi diorang main air.. abah siapkan dorang.. pastu bagi susu suruh tidor.. 

Sementara nak tidurkan diorang nih, curi curi masa laa update blog.. Si AN dan AH dah tidur dah.. lagi 2 orang sibuk main dengan tengok tv.. Biarkan kejap.. bagi diorang nih penat baru senang tidur.. hehehe.. tapi tak tau laa pukul berapa diorang nih nak tidur? huhuhu


7 ulasan:

honey bee berkata...

mula tgk gmb AN ingt kn bwh die bntl...rupanya AF...ehehe
comey je... =)

Rai berkata...

alahai..kepenatan masing2... hehehe..baju diorg sama je tak bertukar ke? kalau anak kembar akak ipar saya setiap baju ada label nama..hehehe..

the triplets berkata...

mmmm, dah tidur...liinang

Huszaini berkata...

@honey bee hehhe tak muat nak amik sekali gambar dorang tu sebab dalam kereta jer

Huszaini berkata...

@Rai baju dorang takde nama. semua sama saiz jer.. memang tak khas kan utk sapa2 kecuali ada 1 2 helai yang ikut saiz sebab AN paling kecik. jadi dia dapat yg saiz kecik kadang2 tapi biasanya beli sama jer

Huszaini berkata...

@the triplets penat sangat dorang nih hehee

aizamia3 berkata...

comel je tengok.. memula membayangkan si AF tidur macam mana. rupa2nya cenggitu ye.. ;)

exabytes unlimited