Sabtu, 29 Oktober 2011

Haa ni lah Gold Coast nya!!

Haaa amacam? Ok tak Gold Coast Morib? Mama dapat bilik mengadap kolam.

Gold Coast Morib terletak 5km dari Pantai Morib. Senang jer nak cari. Dari Banting boleh dari Bagan Lalang Sepang pun boleh. Tepi jalan jer dari jauh dah nampak apartment tinggi kaler coklat hijau.

Nak masuk taman tema sahaja harga untuk dewasa RM25, untuk budak umur 2 hingga 12 tahun RM15. Taman ni dibuka setiap hari dari 8 pagi hingga 7 petang.

Haa bila kita nak bergumbira kat sini pula? Err harga bilik tak pasti pula berapa lagipun tempat nih belum officialy launching. Masih murah lagi kot..

Dalam bilik air ada jakuzi. Sekarang nih AMRAFAHAN tengah mandi jakuzi hehehe. Bilik pun luas. Den pueh hati laa!! Hehehe. Err abah tengok diorang mandi dari bilik jer sebab ada tingkap boleh buka terus nampak diorang dari bilik.

Oklah nak tengok AMRAFAHAN main air nih! Sakan sungguh masing masing!!

3 ulasan:

Rizziela berkata...

cuba check harga...teringin gak nak g ni

Teratak Hami berkata...

Mahal jugak nak masuk taman tema tu yek.

Edura Hanum berkata...

saya baru jek pergi awal bulan nie
tue pun sebab berkursus.gov rate dapat lah dlm rm 2XX lebih camtu.memang best mandi dlm jakuzi.tapii xbestnya bila ada pencemaran bau

exabytes unlimited