AMRAFAHAN pergi Gold Coast!

Hari ni AMRAFAHAN dengan abah nak hantar mama pergi Gold Coast! Mama ada kursus kat sana.

Nasib baik kejap jer! Sampai hari ahad nih! Kalau tak jenuh abah nak jaga AMRAFAHAN sorang sorang!! Dulu bolehlah kawal diorang sorang sorang! Sekarang nih sejak pandai cakap pandai membantah nih.. Abah susah nak kawal semua kalau cakap lembut lembut! Kena jadi tarzan gak baru diorang dengar cakap! Huhuhu

Tengok tempat nih nampak cantik laa.. Baru jer buka. Ada taman tema air. Tapi belum sempat ambil gambar lagi. Nanti dah ambil gambar abah share kat sini aaa!

Ulasan

Rai berkata…
hehehe..terkezut kejap..
bidadari suamiku? berkata…
wahhhh bestnya... lepas ni nak gak pergi ... Insyaallah kalau murah rezeki.... yang paling best tu mandi luncur-luncur tu woooww best

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!