Rabu, 1 Februari 2012

AMRAFAHAN BerTUKARRR!!!!

BERTUKARRRR!!!! Bak kata cerita hero kartun species gaban, kesatria baja hitam dan power ranger tu!! Abah tak ingat laaa tajuk sebenar dia! Tiap kali nak bertukar dari manusia jadi superhero, mesti jerit "Bertukar"

Hehehe... Sebenarnya esok AMRAFAHAN akan bertaska di tempat baru. Dekat sikit dengan tempat Mama bekerja. Jadi takdelah ulang-alik macam sebelum nih.

Bak kata Mama Kembar 3 yang bertaraf artis sekarang nih... macam kat bawah nih...

"Rasa risau skit pun ada gak. Ye laa, moving from a good place, to somewhere that's kind of 'unknown' to us. Abah harap sangat sangat agar tempat baru nanti pun is just as good as this one. Moga moga si kembar akan dijaga dengan baik, moga si kembar dapat menumpang kasih sayang sementara Mama & Abah pi kerja. Ya Allah, jadikanlah pilihan yang kami buat ini sebagai yang terbaik untuk AF, AH, AN, Amin." - Di copy dari Mama Kembar 3 dan diedit oleh Abah! hehehe jangan marah aaa MK3!!

InsyaAllah lepas ni mudah bagi Mama menguruskan masa dan AMRAFAHAN. Senang nak jenguk AMRAFAHAN kalau ada apa-apa hal.

Abah harap anak-anak Abah dapat terima laa suasana baru, tempat baru, cikgu baru dan segala-galanya baru!!







7 ulasan:

mama maman berkata...

cumil la tiga2 nih...:)

bagus la dekat ngan tmpt keja.. blh jengah2 sekejap eks..

Kamalia berkata...

semoga amrafahan dapat sesuaikan diri kat tempat baru ye..jangan nangis2 tau..mama dekat je,senang nanti nak jenguk..

Teratak Hami berkata...

insyaAllah boleh sesuaikan diri. Dorang bertiga, mcm tak risau jek :-)

cIk JanNah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cIk JanNah berkata...

kenapa kembar mesti chumel..
haishh meh nak picit2 pp gebu tu
:)
btw link blog kembar 3 yg chomel nie...

the triplets berkata...

Diorang ada geng, no hallah...

Mama Kembar 3 berkata...

eh eh cam sama laa ayat kita *wink*wink* hahaha!

ehhh cittt! mana ada artis :P

exabytes unlimited