Selasa, 31 Januari 2012

Abah masuk wad!

Kena tahan kat wad SMC. Tapii.......









Err... sebenarnya gambar nih dah lama. Tak ingat bila. huhuhu.. tapi yang pasti masa nih abah kurus lagi... hehehe... motip gambar nih nak tunjuk abah pernah kurus dulu.. sekarang nih tak gemuk laa cuma tak kurus jer... kekekeke lain tau! lain!!!!

Mama yang kirimkan gambar ni pada email abah. Dia suruh teka kat mana dan bila... hadoihh... memang tak ingat... rasanya masa nih sakit batu karang kot.. lupa dah! tak tau pun kewujudan gambar nih!

Incik mama, adakah saya menjawab persoalan anda?

13 ulasan:

ida berkata...

laaa kat spital ker ni????amboi, duk update lagi tu....apapun , semoga semuanya akan ok..amin..

Huszaini Haron berkata...

sila baca sehingga abis yer hehehe

Kakzakie berkata...

Gambar sendiri pun tak ingat abah nie kat mana? Mama mesti ingat.... ada memory setiap gambar, habis batu karang masa tu kena operation ke?

[n a j e e b] berkata...

motippp lah sangat nak post gambo kurus kansss.....

Ayang Anim berkata...

ceh!! baru ingat nak plan gi ziarah adik sorang ni masuk wad... dah keluar pun ye, masa masuk wad tu kurus sebab sakit le, sekarang dah sihat.. kan?? hehehe

Mama Kembar 3 berkata...

gambar lama rupanya...patut le ukuran lengan tu nampak kiut skit haha. baru dok pk eh bila lak en huszaini ni berdiet?? haha... jgn marah yer :-)

hanyzaini berkata...

huh!! SEDIH!!!
status anda masa kejadian gambor ni : TUNANG orang!!
sebab masuk spital : TELEBEIH melantak sampai keracunan...
SEKIAN...
skali lagik ... SEDDIHH!!!

dalilarahmad berkata...

henpon cap ayam lagi..kui3..ok takpe, henpon skang boleh update blog guna henpon lagi..kelas gitewww

[n a j e e b] berkata...

@hanyzaini

"..sebab masuk spital : TELEBEIH melantak sampai keracunan....."

TERBAEEKKKKKK Kak!! kekekekeke!

Ca Cik Duyung berkata...

hahaha..jwpn abh salah..tgok,pompuan gak selalu ingt peristiwa2 penting @ bersejarah..hehe

Huszaini Haron berkata...

ayookkk!!!! Mama marah!!!

Yerrr saya mengaku saya salah.. tak ingat bila dan kat mana....

Luv u mama!

ida berkata...

memang dah baca abis..tau tu pic lama...tapi...ku ingat ,memang masuk wad tapi sengaja tepek pic lama sebab sebelum tu akn buat checkup batu karang...ok2 sebenrnya ku confuseee

hanyzaini berkata...

haa...lagik satu...pic taken at: hospital kota tinggi.
heheh...

exabytes unlimited