Giler murah!

Aku baru balik dari karnival jom beli barang raya putrajaya nih.. Banyak barang yang murah..

Dari tv, tilam, baju bajan budak sampai ke dewasa, biskut raya sampailah lanskap pun ada jual...

Masa kami sampai tadi orang belum ramai lagi... Pusing pusing kami beli susu dutch lady 123, 456 harga dia RM20 sekilo.. Murahkan!!

Nanti aku buat entri bergambar lak yer... Sekarang nih tengah tunggu si abang potong rambut... Hehehe rambut raya nih...

Huhuhu rambut aku pun bakal kena tebas gak nih... Takleh laa berambut panjang raya nih... Hehehe
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ulasan

aimaniman berkata…
wow.. bess juga kan.. nanti aa bg taw hubby mintak dia nak p... bolehh aaar usha2 apa yg patot beli
mizzkechique berkata…
mesti rambang mata..


psst, hari tu kt econsave ada offer susu dutch lady 123 & 456 RM17.99 1KG...
[n a j e e b] berkata…
arggghhh.... tidakkk!!!!!!
(sambil mengambil kalkulator utk men'divide' duit bonus...) hahaha!
[n a j e e b] berkata…
emcem la abg (abg AMR ye, bukan abg Aseng!!) beraya nanti... hehehe!
nuni berkata…
aiseehh say apun ada di situ tak plak terserempak dengan awak eh hehehe..bawak kembar sekali ke?
Noriz sini... berkata…
DL 123 tu kat carrefour dan Econsave last week rm 17.99 je, lagi murah..

best ek Putrajay ni ada sale cam ni...
Sharifah Nadzarah berkata…
ANAK SY MINUM DL 456..RASANYA KAT K4 & ECONSAVE LAGI MURAH 17.99 JER..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!