Salam Ramadhan Sahabat!!

Assalammualaikum, lamanya tak update blog.. Sekarang nih baru berkesempatan.

Sempena bulan yang mulia dan dipenuhi berkat nih, aku nak ucapkan selamat menyambut ramadhan kepada sahabat semua, samada kenal secara realiti mahupun secara maya (blog/facebook), semoga kita semua dapat menunaikan ibadah puasa dengan sempurna dan melipat gandakan ibadah yang lain dibulan yang istimewa ini, bak kata ustaz rebutanlah peluang nih, sebab kita tak tahu ini mungkin ramadhan yang terakhir bagi kita... Jadi rebutlah yer!! Pesanan untuk diri sendiri juga nih!

Jangan lupa tunaikan zakat fitrah yer!!

P/s: rasa macam cuti berblog jer... Tapi hati nih teringat kat blog yang tak ber update.. Huhuhu..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ulasan

cdah berkata…
salam ramadhan ntuk auni auni auni n family.....
Citarasa Rinduan berkata…
salam ramadhan utk family amrafan sklrg..

ayu pun fikir mcm nak cuti berblog sebulan jer

ayu ambil kesempatan nak mohon maaf spjgn persahabatan di alam maya, andai ayu ada terkasar bahasa penulisan ya,.
Izan Ishak berkata…
selamat berpuasa buat bro n famili...
Huszaini berkata…
Terima kasih semua!!
Jamiel berkata…
selamat berpuasa..
||aLeaSaRa|| berkata…
slm ramadhan dan selamat menunaikan ibadah puasa dan solat terawaih.alah updatelah selalu bak tgk gelagat bri dan sis jg si kembar auni dan auni dan auni dgn si aqil tu he3.
CikNyz berkata…
huhuhu dah lma cikNyz tak update belog..selamat berpose..
aizamia3 berkata…
walaupun terlewat..
selamat menyambut ramadhan al-mubarak..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!