Isnin, 3 Disember 2012

Mengidam...

Sedapnyaa!! Hari tu Mama ada beli durian crepe ke apa tah nama dia... nama melayu dia apa tah! tapi yang penting Abah makan sedap laa... Memandang Abah memang suka sangat makan durian, memakan crepe durian tuh adalah sangat best! Lembut jer! First time rasa dan makan! Giler! Rasa cam jakun pulak! hahaha

AMRAFAHAN pun suka makan durian crepe nih! Comot-comot mulut bila dapat makan! Si Abang makan sekali ngap jer! Mama kata kawan dia jual, 6 ketul RM10 gitulah.. memang sedap! maklumlah tu lah first durian crepe Abah makan! Tak tau lagi yang lain punya macam mana!

Err.. rasa macam mengidam pula! hahaha... Mama! Belilah lagi! hehehe

Gambar hiasan, Sumber En Google

10 ulasan:

Amanda Suria berkata...

sekarang mmg demam durian crepe...

Nik berkata...

wah.. nampak sedap. sure pakai musang king neh. nyum..nyum..nyum....

Silalah berkunjung ke blog saya http://apelagibest.blogspot.com/

Ros Anisza berkata...

saya pun penggemar durian..tapi durian crepe ni macam tak kena dengan tekak saya.. makan durian macam tu je lagi sedap.. heeeeee

Makbed berkata...

hahahaaa... sedapkan??

Hanny Abdullah berkata...

uishhh...nape tgkap gambar gitu..terlioq tengok tau,mana le nk cari mlm2 ni..

Mama Kembar 3 berkata...

merata org ckp pasal durian crepe nih, tringin nak rasa. ishh murah gak tu 6 ketul rm10. tgk ada kat blog mana ntah 4 ketul je rm10 dah. Mama amrafahan leh tlg order kan tak? hehehe

ansorullah berkata...

kat putrajaya pun dah ada ke? hehe.. memang nak cuba jugak.tapi jauh2 tempat nak order.. kalau ada dalam putrajaya, bolehlah merasa.:)

Mama Vogue berkata...

@ansorullah

Kat putrajaya ade, cuba cari kat FB One Stop Event..

Mamavogue pun favorite gak durian & crepe nih :)

QasehnyaRania berkata...

memang fenomena ni..

hanyzaini berkata...

meh meh..sapa nak order.. mai nak amik order..hehehe
bebeudak satu hopis je yg buat ni..

exabytes unlimited