Kacang Pool yang sedap!

Huh... selama aku duduk Johor ni, nilah pertama kali aku makan kacang pool ni! hehehe.. Sedap rupanya! Rasa dia masam pedas err.. sedap laa susah nak cerita.. hehehe.. dia ada daging cincang n kacang pool dalam kuah dia. di makan dengan roti bakar tebal.. perghh!!! sedapnyaa!!

Lepas tu atas kuah tu ada telur goreng separuh masak... mabeles! mabeles! bagi peminat telur goreng macam aku nih! hehehe

Kedai yang aku pergi ni berhampiran dengan Balai Bomba Larkin. Nama kedai dia Kacang Pool Haji. Kalau datang JB bolehlah singgah yer! Waktu perniagaan dia dari pagi sampai la ke malam.

Kacang Pool Haji! Mabeles!!

Nama Kedai

Nampak tak stok roti!
 

Ulasan

SaYraH WonDerLanD berkata…
wahh x penah plak makan kacang pool? Tak penah dengar pun? heeeeee well well nanti nak kena cuba lah =)
sicKo^ berkata…
aku taktau kenapa tapi aku memang tak minat kacang pool nih.. dari kecik lagi.. tapi klau kacang ngan yin, aku suka.. hehe
Izan Ishak berkata…
haritu dah dgr kacang pool haji ni mmg sedap. hari ni tunjuk gambar plak kat sini. nak kena terjah ni kalau pi larkin~
aanie berkata…
klu x silap kat damansara pun ada ni...
Yaati Nor berkata…
mn gmbr kacangnya..penah dgr sbb tgk resipi kat pamplet MAHA..tp blum try lg..heheheh
ida berkata…
dah lama sangat teringin nak makan, tapi belum lepas2 lagi, kalau KL ni mana nak cari yerk...
sitinuraffizza berkata…
kacang pool mmg sedap!!! ske mkn kt stadium larkin. perhh~
TAYAR PANCIT berkata…
hai awak :) saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/dari-manchester-ucapan-terima-kasih.html
LayarLara berkata…
Memang istimewa sajian kat situ. Kita pun dah pernah cuba.. memang terbaik!

Pstt.. kita ternampak ada blog arwah kak aishah tu.. meninggal bila n sakit apa?
erienz berkata…
mmg terbaiklah kacang pool ni...sll mkn kat plaza larkin...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!