Mandi Kolam!

Pada malam hari isnin lepas sehari sebelum cuti umum awal muharam, Sepupu aku datang rumah bawah  anak-anak dia nak mandi kolam... Kita orang pergi mandi kat kolam renang presint 16 jer.. 

Sementara nak menunggu sepupu aku sampai, aku bersiap laa, yang si aqil ingat aku nak pergi solat... asyik cakap ikut abah pergi solat tau! Berulang-ulang! hehehe... dia tak tau lagi aku nak bawa dia pergi mandi kolam... 

Bila sepupu aku sampai jer kita orang pun beli la tiket pastu salin pakaian... Aku boleh lupa kat mana aku letak seluar mandi aku.. jadi, aku pakai seluar pendek jer... pastu pakai towel... konon-konon nak masuk terus terjun kolam, Aqil pun dah excited nak swimming... dah siap pakai CD lagi... sekali kena tahan dengan budak yang jaga kolam tu... bang, tengok seluar bang, aku pun selak towel aku, .. seluar ni tak boleh bang... hadoii yai!! dik boleh lah...aku merayu... yelah dah setahun lebih tak swimming, gian aaa tengok air ni... merayu punya merayu tak lepas gak... (merayu kat awek tak macam ni dulu.. kekeke) sudahnya.. silalah tengok gambar kat bawah nih...


Grr... sejuknya!!!

Aqil bersama-sama abang-abang sepupunya!

Peace!!

Sudahnya abah mandi kat kolam budak kecil! kalau abah tak turun, Aqil tak mau turun! Terpaksa tau! hehehe

Panjangnya rambut anak aku! hahaha! bior panjang! Abah suka!

Aqil selepas mandi duduk dengan Pak Teh dan Mak Teh

Kenapa nih!!

Cakk!!

Ulasan

mush berkata…
ngaaa...yg baju ijau tak terbeli harganya...huhuh...siap la uncle nnti jumpa tak blanje eskrem aqeef tuntut jugak...kalau tak bagi kasi ngorat sorang triplets uncle...huhuhu

MUSH
Huszaini berkata…
Ayuni: Subhanallah tq tq tq

mush: hehehe... kalo jumpa tegur tau! sebab uncle seorang yang pelupa.. lagi-lagi dah makin tua nih... huhuhuhu

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!