BlogLarian - Blog walking anda!!




Pada sesiapa yang nak menambah trafik kat blog masing-masing bolehlah menyertai segmen ni... Bagus untuk pengguna blog baru macam aku nih... Sesiapa pun boleh buat!! Maklumat lanjut boleh dapatkan kat sini : BlogLarian

Lepas tu buat apa yang disuruh.. macam kat bawah ni!

1) Pastikan ada Banner BlogLarian

Done!!

2) Jadi Follower BlogLarian

Done!!

3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

Saya suka berblogwalking kerana boleh dapat ilmu macam-macam dari ilmu berblog sampai laa ilmu masakan  dan juga boleh berscreen shopping! Serta dapat tambah kenalan di alam maya ni! Pastu dapat jumpa geng kembar juga!!

4) Tag 3 orang rakan atau lebih

Mereka yang bertuah ialah:-


b) Oya

c) Irma


5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian

Okeh kejap lagi selepas siap nih!


6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan

Okeh lepas ni jer!!


Haahh... siap dah... senang kan!!


Ulasan

Amy Syaquena berkata…
As'salam..

jemput ke SInar Raudah ada entry buat anda..terima kasih

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/follower-bertuah-sinar-raudah-999.html
Ummie Bonda berkata…
Bonda dari rumah sinar raudah terlihat saudara menjadi follower bertuah jadi bonda terus ke sini sambil follow juga blog saudara.. Tahniah
Queliesha berkata…
Datang sini melawat follower bertuah sinar raudah , tahniah saya follow blog sini..
Amy Syaquena berkata…
As'salam...

same2 amy dah masukan blog ini di dalam bloglist sinar raudah...
Huszaini berkata…
Terima kasih yer semua! Saya akan follow semua!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!