Giveaway Separuh Jiwang

Tarikh tutup 3 Jan 2011

Huh! apa nih!! haaa... ni lah giveaway cakap melayunya setelah ditranslate oleh en. google satu persatu maksudnya... memberikan jauh! hehehe tah apa apa kan!!

Saje aku masuk GA ni.. kot kot boleh menang hadiah! boleh bagi kat wife aku! Mana taknya semuanya hadiah untuk orang perempuan! Cuba la buat untuk orang lelaki.. comfirm aku hantar borang penyertaaan 18 juta kali! Yelahh nak menang punya pasal!!!

Maklumat lanjut korang boleh klik sini tuan punya blog nama dia Weeda.

Sebelum tu aku nak tag 3 orang mereka yang bertuah...




Ni hadiahnya.. ada 2... satu macam kat bawah ni.. 1 lagi misteri...


Ulasan

Elly & Emmy berkata…
okey ..nanti kiter buat..

gud yer..
al-lavendari berkata…
salam ziarah.

terima kasih kerana sudi follow saya. semoga ukhwah berpanjangan.
Mama Kembar 3 berkata…
memberikan jauh??? hahaha pakcik google buat lawak tuh hehe. Good Luck!
Huszaini berkata…
Bunga: TQVM

EAE: heheh tq ye!

A-L: InsyaAllah

MK3: main blasah jer en google nih!! tq!!
aNgAh_aLiFaH berkata…
ok, nnti sy join. thanx tag sayee. tak sangka sayee bertuah. hehehe.

gud luck ye abah aqilauni

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!