Ahad, 5 Disember 2010

Blog oh Blog !!

image

Ini baru pertama kali nak join segmen En. Ben ni... aku cuba lah...

Moga mendapat perhatian dari En. Ben.. hehehehe

Usia and berblog..

Baru lagi... mentah lagi! lebih kurang sebulan lebih jer..

Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog

En. Khairil kawan aku.. Sebenarnya lama dah teringin nak buat blog ni... tapi tapi tertangguh... hujung bulan oktober hari tu, aku tengok kawan aku keril ni buat blog sebab dia nak bertukar kerja.. ermm macam best jer buat blog ni... tu yang aku terus buat tu...

Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog

Blog ni apa? Untuk apa sebenarnya? Tapi bila dah tau, jadi seronok laa pula! Ramai kawan!

Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..

Anak sulung dan anak kembar 3 aku! Juga rakan-rakan blogger... banyak aku belajar dari kau orang!

Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT

Ala... blog ni macam rencana ke cerita-ceriti online laa... alaa macam surat khabar online tu... tapi kau kena baca kat internet! guna komputer tau!! Guna tv tak dapat!!

Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?

Selama sebulan lebih aku berblog ni, aku rasa memang mempengaruhi kehidupan seharian aku, nak mandi ingat blog, nak tidur ingat blog, bangun tidur ingat blog, nak kerja pun ingat blog... boleh kata segala-galanya lah ingat blog... Lagi dua, kalau keluar tu, mesti nak ambil gambar, konon-konon nak letak dalam blog laa.. hehehe... Lagi satu... menjadikan aku seorang yang berfikir dan cuba untuk menjadi orang yang kreatif dalam dunia penaipan blog ni... :)


Begitulah jawapan-jawapan saya untuk segmen ni... Sekian terima kasih...

8 ulasan:

kasih suci berkata...

good luck...

Mama Kembar 3 berkata...

ni sudah kemaruk berblog namanya nih hehe

Miza Yusof berkata...

salam siggah. jalan-jalan petang disini :)

Che Sakinah berkata...

hahahaa... addict gak eh.. waa..same la saye baru start October.. jumlah entry pon lebey kurang same.. tapi ofcoz abang lagi advance dari saye..
visitor ramai betul ni.. hehehe.. tips bang.. hehehe :)

Eda berkata...

mmg addicted dah pon!!...hari2 mau igt..hehe..

keep it up!!

Anis Adila Aris berkata...

bila dah start join blog ni, memang addicted...

Nur Mudrikah berkata...

suka tenok header..
salam ziarah..

Mama Qiestina berkata...

ahahah welkam to kelab addict blog abg asengg!

tau takpe, once dah jadik blogger susa nak benti tauu...and lagi besh sbb belog bole wat duhet tabung :)

p/s : dasaaaaaaaat seh, baru sebulan follower dah 100++

exabytes unlimited