Jumaat, 27 Julai 2012

AMRAFAHAN Bermain!! (Gambar)

Abah baru beli buku kat bawah ni. Hari tu masa AMRAFAHAN bermain kat taman belakang rumah, Abah saja laa test kamera kompak Abah. Huhuhu... semua gambar ni hasil budak baru belajar dari buku... masih banyak lagi nak kena praktis..  lagipun Abah bukan pengguna DSLR yang ada kamera kompak jer. Kalau nak ambil gambar cantik boleh tengok kat blog artis JPA nih.. hehehe pandai berDSLR budaknya!!























Masih banyak lagi yang perlu belajar dan diterokai....









10 ulasan:

[n a j e e b] berkata...

patut la tersedak2..
ada org sebut rupanya...
ahahahahaha!

NorMala Bahar berkata...

kat mana beli buku tu yer.. macam best jer.. saya pun xde kamera dslr.. hubby nak beli tp saya kata x yah.. sbb kamera kompak pun asal petik jer.. inikan pula dslr yg perlu setting2 tuk gmbr lagi cantik.. so kalau ada buku tu bolehlah belajar guna kemera kompak saya.. oh! kamera kompak saya olympus..

NorMala Bahar berkata...

bolehe ker kalau saya nak guna buku tu..

Cik Sara berkata...

same here.. semua gambar hanya mampu ambil dengan kamera kompak je.. kena angle cantik, cantiklah gambarnya..huhuhu...

[n a j e e b] berkata...

tolong jawab:

buku-buku tersebut boleh didapati di MPH, ruangan 'Hobbies"... hehehehe!

Huszaini Haron berkata...

@NorMala Bahar saya beli kat kedai buku kat presint diplomatik putrajaya nih, tapi ada jual online juga buku nih. MPH pun ada rasanya bak kata najeeb tu. Sapa ada kamera compact boleh laa baca utk faham asas ambil gambar

Huszaini Haron berkata...

@Cik Sara haa betul tu... tapi kena creative aaa..

NorMala Bahar berkata...

tq2.. yelah slalu main petik ker kamera ni.. x tahu pun fungsi dia apa.. nak gak gmbr jd cantik2 cam org len.. hehehehe..

[n a j e e b] berkata...

(((mengekek-ngekek gelak mengenangkan bunga jejarum tu jadik mangsa experiment...)))

Huszaini Haron berkata...

Jib, bunga tu Aqil n adik-adik dia cabut kat pokok pastu kompol atas jongkang jongkit tu.... jadi aku snap jerlah gambar tu... hahaha

exabytes unlimited