Rabu, 25 Julai 2012

Air tersedap AMRAFAHAN!!

Hahahaha.... Abah macam tak percaya jer... post resipi air Abah yang dulu Abah buat masa berkelah menjadi top post dalam tempoh seminggu yang dicari oleh mereka-mereka di alam maya ini. Apa pun Abah ucapkan terima kasih pada korang yang sudi mencuba resepi air Abah ini! errr... ada ke yang mencuba?!! kekeke...

Resepi yang Abah maksudkan tu ialah Resipi Air Cocktail AMRAFAHAN. Boleh klik sini untuk mengetahui cara-cara membuatnya!!!

Haaa... Abah pun tak percaya tau! hehehe


Err... masa buat hari tu, ramai kawan-kawan Abah kata sedap sampaikan Abah sendiri tak sempat merasa... Err... mood perasan.. kekeke

7 ulasan:

Hidayati Mohamed berkata...

Nampak sedap sangat air koktel tu. Klu sempat bli barang petang ni.., confirm nak cuba tuk buka puasa.

Makwe Kintan berkata...

TQ encik...resepi tu sy nk cuba la..sblum ni sy wat cocktail gne susu cair dlm tin & campur dgn sbji telur serta kne didihkan atas api dapur..tp resepi encik ni mudah pulak..lgpun adik2 sy xgemar desert ada telur wlupn sbijik..so rye ni resepi cocktail brula sy...hehe =)

mamafarah4 berkata...

mmg nmpk cam sedap pun...sebab tu semua orang nak cuba..hehehhe

NorMala Bahar berkata...

lps ni dah jd air jenama awok la yer.. bukan wife.. kih3.. mmg nampak sedap.. bhn2 pun simple..

Huszaini Haron berkata...

hehehe terima kasih.. nanti kalau korang dah cuba bitau laa Abah yer! jadi ke tak?

oya zihanee berkata...

+zaini, oya ni. cuma nak maklumkan, kawan oya lahirkan kembar 18 julai 12 yang lalu, lepastu baby kurang berat.. seorang 1.2kg(adik) dan seorang lagi 0.8kg (abg). semalam petang jam 2, si adik meninggal kerana bleeding. future info tak pasti lagi.. setakat yang diberitahu itu je. dah selamat dikebumikan mlm tadi jam 10mlm.

sekarang ni, ibu dan ayahnye tengah survive jaga yang 0.8kg (abg). sekarang baby ada di hospital JB NICU.

pilu bila saat oya call si ibu, si ibu tengah pangku mayat adik dari JB untuk di bawa ke MUAR.

semoga allah merahmati si adik.

p/s: fb dia misz lea uci. dia belum sempat join kembar.

dia pernah terserempak dengan auni2dekat hospital putrajaya masa dia datang ke putrajaya dengan oya, dan dia sangat teruja nak join geng kembar, tapi tiada rezeki.. insyallah, kita doakan si abang terus servive untuk hidup.

hanya nak kongsi cerita.. terima kasih..

Huszaini Haron berkata...

Ok oya terima kasih. nanti aku add dia. InsyaAllah ramai dalam group tu dapat membantu sekurang2nya dari segi emosi dan mental

exabytes unlimited